Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ενεργοποίηση ραντεβού

Κωδικός Voucher

 


Προσοχή!!!


  • Μην κάνετε ενεργοποίηση ραντεβού σήμερα, αν δεν έχετε συγκεκριμένες ημερομηνίες στις οποίες είστε διαθέσιμοι. Μετά από την ενεργοποίηση ραντεβού δεν θα έχετε δικαίωμα να αλλάξετε το δώρο σας με άλλο. Ενεργοποίηση ραντεβού μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στιγμή εντός της διάρκειας ισχύος του voucher.

  • Γιατί είναι παγκοσμίως απαραίτητη η on-line ενεργοποίηση ραντεβού και γιατί δεν αναγράφονται κατευθείαν τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις επικοινωνίας στις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο;

    o - Τα vouchers μπορεί να μην αντιστοιχούν μόνο σε 1 πάροχο, αλλά σε διαφορετικούς και σε διαφορετικά στοιχεία επικοινωνίας τα οποία μπορεί και να αλλάζουν κατά τη διάρκεια της 9μηνης διάρκειας ισχύος κάθε voucher (Τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ). Αυτό σημαίνει ότι δεν ενδείκνυται να εκτυπώνονται στοιχεία επικοινωνίας κατά τη δημιουργία των vouchers. Με την ενεργοποίηση ραντεβού, ανάλογα με τις επιλογές σας (περιοχή, ημέρες), σας εμφανίζονται τα επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας του κατάλληλου αρμόδιου για να επιβεβαιώσετε το ραντεβού σας.

    o - Με την ενεργοποίηση ραντεβού πιστοποιείτε εγγράφως σε εμάς το εμπρόθεσμο ενδιαφέρον σας για ραντεβού και κατοχυρώνεστε έναντι οποιασδήποτε αμφισβήτησης του πάροχου, όπως γίνεται παγκοσμίως με τα gift vouchers.

    o - Με την ενεργοποίηση ραντεβού, οι δικαιούχοι των vouchers (οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν είναι αυτοί που τα αγόρασαν), ενημερώνονται – ως είθισται – με τους όρους χρήσης των vouchers.

    o - Μόνο αν έχετε κάνει ενεργοποίηση ραντεβού, μπορεί ο πάροχος της υπηρεσίας να δει και να αντιπαραβάλει το voucher που θα του προσκομίσετε με αυτά που του εμφανίζονται ως έγκυρα.

credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701
Τηλ: 210 - 9635069, E-mail: info@baladeur.gr
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2017, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr