Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Τρόποι παραλαβής


3 τρόποι παραλαβής της παραγγελίας σας


 

Παραλαβή από την έδρα μας στη Γλυφάδα άμεσα - Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα

 • Μπορείτε πολύ απλά να έρθετε από το κατάστημά μας στη Γλυφάδα και να κάνετε την παραγγελία σας, παραλαμβάνοντάς την ίδια στιγμή, αυθημερόν. Τα δώρα εμπειρίας Baladeur δεν χρειάζονται πάνω από 5 λεπτά για να ετοιμαστούν.

 • Διεύθυνση έδρας
  Γούναρη 19, 16562 Άνω Γλυφάδα, Τηλ: 210-9635069, Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 - 18:00

Παραλαβή με E-Gift αυθημερόν (με αποστολή αρχείου pdf στο e-mail σας, χωρίς συσκευασία δώρου)

e-Gift-Experieces-Baladeur

 • Αν η παραγγελία σας δεν συμπεριλαμβάνει υλικά δώρα αλλά μόνο vouchers για δώρα εμπειρίας και δεν σας ενδιαφέρει το αμπαλάζ του δώρου, τότε στο καλάθι αγοράς επιλέξτε συσκευασία "E-Gift". Έτσι θα λάβετε με e-mail τα Vouchers και τις σχετικές οδηγίες αξιοποίησης των πακέτων που επιλέξατε.

 • Το E-Gift το λαμβάνετε άμεσα όταν εξοφλείτε την παραγγελία σας on-line με πιστωτική κάρτα. Αν επιλέξετε εξόφληση με κατάθεση τραπέζης, τότε το E-Gift θα το λάβετε αυθημερόν μόνο αν η παραγγελία σας εξοφληθεί εντός του ωραρίου λειτουργίας του φυσικού καταστήματος Baladeur (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Διαφορετικά θα το λάβετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 • Όταν εξαργυρώνετε δωροεπιταγή το e-gift μπορεί να μην σας έρθει αυθημερόν γιατί χρειάζεται να γίνουν διάφοροι μη αυτοποιημένοι έλεγχοι, οι οποίοι γίνονται όταν το φυσικό κατάστημα είναι ανοικτό.  

Παραλαβή με courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα

 • Επιλέξτε από το καλάθι της αγοράς σας έναν από τους 5 τρόπους αποστολής με courier

  • COURIER με διανομέα (3,40€)
   Αυτή η επιλογή σημαίνει ότι η παραγγελία σας θα έρθει στο χώρο σας με διανομέα ταχυμεταφορών της ACS courier.
  • COURIER ΣΑΒΒΑΤΟΥ με διανομέα (4,70€)
   Αυτή η επιλογή σημαίνει ότι η παραγγελία σας θα έρθει ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ στο χώρο σας με διανομέα ταχυμεταφορών της ACS courier.
  • COURIER ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ με διανομέα μόνο Αθήνα (18€)
   Αυτή η επιλογή σημαίνει ότι η παραγγελία σας θα έρθει ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ στο χώρο σας με διανομέα ταχυμεταφορών της ACS courier.

  • ΘΑ ΠΑΩ στην πλησιέστερή μου ACS (3,40€)
   Αυτή η επιλογή σημαίνει ότι δεν θα περιμένω διανομέα να μου φέρει την παραγγελία μου στο χώρο μου αλλά θα πάω εγώ να την παραλάβω στο κοντινότερο κατάστημα της ACS της περιοχής μου. Για να το στείλουμε στην κοντινότερη ACS στην περιοχή σας θα πρέπει βέβαια να αναγράψετε στην παραγγελία σας κανονικά τη διεύθυνση του χώρου σας ώστε να βρούμε έπειτα εμείς ποιο κατάστημα της ACS είναι κοντά σας.
  • ΘΑ ΠΑΩ ΣΑΒΒΑΤΟ στην πλησιέστερή μου ACS (4,70€)
   Αυτή η επιλογή σημαίνει ότι δεν θα περιμένω διανομέα να μου φέρει την παραγγελία μου στο χώρο μου αλλά θα πάω εγώ να την παραλάβω ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ στο κοντινότερο κατάστημα της ACS της περιοχής μου. Για να το στείλουμε στην κοντινότερη ACS στην περιοχή σας θα πρέπει βέβαια να αναγράψετε στην παραγγελία σας κανονικά τη διεύθυνση του χώρου σας ώστε να βρούμε έπειτα εμείς ποιο κατάστημα της ACS είναι κοντά σας.

 • Απαγορεύεται η απόκρυψη του αποστολέα. Λόγω της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και επειδή θα πρέπει πάντα να φαίνεται από πού μάθαμε τα προσωπικά δεδομένα του παραλήπτη δέματος, δεν επιτρέπεται να στείλουμε δέμα σε παραλήπτη χωρίς να αναγράφεται ο αποστολέας. Αν κάποιος πελάτης επιθυμεί να αποστείλει δέμα με απόκρυψη των στοιχείων του, θα πρέπει να το παραλάβει ο ίδιος και αν μπορεί να το στείλει με δική του ευθύνη με απόκρυψη στοιχείων.

 • Δυσπρόσιτες περιοχές: Όταν η διεύθυνση παράδοσης που αναγράφετε είναι δυσπρόσιτη, τότε, για να μην επιβαρύνεται καθόλου το κόστος αποστολής, η παράδοση γίνεται με προσέλευση του παραλήπτη στο κοντινότερο κατάστημα ACS της περιοχής που αποστέλλεται το δέμα. Αυτός ο τρόπος αποστολής λέγεται HOLD ACS.

 • Χρόνοι παράδοσης
  Οι παραδόσεις γίνονται από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το
  απόγευμα καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο.

  • Όταν η παραγγελία σας γίνεται εντός εργάσιμης ημέρας (πενθήμερο) πριν τις 5μμ το δώρο φτάνει στον αποδέκτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός Ελλάδας ή τη μεθεπόμενη εργάσιμη σε περιπτώσεις ιδιαίτερου φόρτου, απομακρυσμένων περιοχών και γιορτών.
  • Όταν η παραγγελία σας γίνεται μετά τις 5μμ ή εντός αργίας, απαιτείται μία επιπλέον εργάσιμη ημέρα.
  • Εξαιρέσεις στα ανωτέρω ισχύουν για δυσπρόσιτες περιοχές και ειδικές συνθήκες.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εταιρεία Baladeur Ltd δεσμεύεται για την εμπρόθεσμη παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών ACS αλλά δεν δεσμεύεται για ημερομηνίες και ώρες παράδοσης της ACS σε εσάς. Όλες οι εταιρείες ταχυμεταφορών, που παραδίδουν πανελλαδικά, συνεργάζονται με πολυάριθμα υποκαταστήματα και τους αντίστοιχους διανομείς, για τη συνέπεια και την εξυπηρέτηση των οποίων κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί. Εμείς ωστόσο είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση χρειαστείτε σχετικά με τις παραδόσεις.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για πιο εγγυημένες παραδόσεις, συστήνουμε να επιλέγετε να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS και όχι να περιμένετε τον διανομέα της.

 •  Παραδόσεις εξωτερικού
  Οι τρόποι αποστολής που αναγράφει το καλάθι αγορών αφορούν αποκλειστικά και μόνο την Ελλάδα. Μην προχωράτε σε αγορές με αποστολή σε χώρες εκτός Ελλάδας εκτός αν επιθυμείτε να παραλάβετε e-voucher. Το Baladeur.gr δεν δεσμεύεται για αποστολές εκτός Ελλάδας.

 • Extra χρεώσεις
  Όταν τα δέματα ξεπερνούν σε βάρος τα 2 κιλά, κάθ εεπιπλέον κιλό χρεώνεται με 3€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

 

 

Ακολουθήστε τα άυλα δώρα. Χαρίζουν ζωή!
credit cards
Baladeur Δράσεις Τέχνη Πολιτισμός Ltd
Επιστημονικές & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Ελλάδα
ΑΦΜ: 997730972, ΔΟΥ: Γλυφάδας
Τηλ: 2109635069, info@baladeur.gr
ΜΗΤΕ 0261E60000724600, ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2020, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων μας είναι πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.


Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr