Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Τί είναι τα δώρα Baladeur;

 

 • Tα Δώρα Baladeur είναι εμπειρίες ζωής σε συσκευασία δώρου!
  Οι εμπειρίες ζωής πωλούνται με τη μορφή gift vouchers  (σαν ανοικτά “εισιτήρια”), εννιάμηνης κυρίως διάρκειας ισχύος, με εγγύηση τιμής, σε δωρεάν συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα και οδηγίες χρήσης. Οι αποδέκτες των vouchers έχουν δικαίωμα να αλλάξουν την εμπειρία που τους χάρισαν, με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία επιλέξουν από εκατοντάδες ιδέες στο www.baladeur.gr! Οι εμπειρίες ζωής που γίνονται δώρο, λέγονται και δώρα εμπειρίας.

 • Παραδείγματα δώρων Baladeur
  Δείτε ορισμένες από τις εμπειρίες που μπορείτε να αγοράσετε ως δώρο: Οδήγηση Super Cars (Ferrari, Rally κ.α.), Συγκυβέρνηση αεροπλάνου ή ελικόπτερου,   Ρομαντικά δείπνα, Πρωτότυπα weekends, Εκπλήξεις, Αποδράσεις, Ιππασία, Rafting, Ξιφασκία, Παραπέντε Spa και εκατοντάδες άλλα πακέτα δραστηριοτήτων.

 • Τιμές & περιστάσεις
  Τα δώρα Baladeur πωλούνται σε τιμές που ξεκινούν από 10€, μπαίνουν σε συσκευασία δώρου της επιλογής σας και τα χαρίζετε σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, σε κάθε περίσταση: ονομαστική γιορτή, γενέθλια, γάμος, Χριστούγεννα, διαγωνισμός, bonus συνεργατών κλπ.

 • Πώς τα αγοράζετε;
  Αγοράστε δώρα Baladeur οn-line στο www.baladeur.gr ή επί τόπου στα γραφεία μας ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες.

 • Πώς τα εξοφλείτε;
  Εξοφλήστε τα με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στα γραφεία μας.

 • Πώς τα παραλαμβάνετε;
  Τα δώρα εμπειρίας είναι ετοιμοπαράδοτα. Παραλάβετέ τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή άμεσα στα γραφεία μας ή με courier για επόμενη ημέρα παράδοση πανελλαδικά.

 • Πώς αξιοποιούνται;
  Αν σας έκαναν δώρο μία εμπειρία Baladeur, ελέγξτε αμέσως την ημερομηνία λήξης που αναγράφει το “voucher” του δώρου. Μέχρι αυτήν την ημερομηνία θα πρέπει να έχετε απολαύσει την εμπειρία που σας χάρισαν. Τα vouchers έχουν συνήθως 9μηνη διάρκεια ισχύος. Ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο σας και κλείστε ραντεβού για την εμπειρία σας.

 • Αλλαγές & Παρατάσεις
  Τον πρώτο μήνα από την αγορά voucher 9μηνης διάρκειας, μπορείτε αν θέλετε να το αλλάξετε δωρεάν on-line με άλλο, ή πριν λήξει, μπορείτε αν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ισχύος του για άλλους 3 μήνες. Από το κουμπί “Βοήθεια” και το κουμπί “Όροι Χρήσης” στο Baladeur.gr και από τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο σας ή και επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς, μπορείτε να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα δώρα Baladeur και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα αξιοποιήσετε.

 • Δωροεκπλήξεις & Δωροεπιταγές
  Οι δωροεκπλήξεις Baladeur είναι συνήθως εκπτωτικά κουπόνια ή λαχνοί, που δεν πωλούνται και συνοδεύουν δωρεάν ορισμένα δώρα Baladeur. Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφουν και αξιοποιήστε τις πριν λήξουν. Οι δωροεπιταγές Baladeur είναι κουπόνια που εξαργυρώνονται σε δώρα Baladeur. Αν σας χάρισαν δωροεπιταγή Baladeur, ελέγξτε αμέσως την ημ/νία λήξης που αναγράφει και συμβουλευτείτε τις οδηγίες που τη συνοδεύουν, ώστε να την εξαργυρώσετε πριν τη λήξη της, επιλέγοντας δώρα από το www.baladeur.gr.

 

Ακολουθήστε τα άυλα δώρα. Χαρίζουν ζωή!
credit cards
Baladeur Δράσεις Τέχνη Πολιτισμός Ltd
Επιστημονικές & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Ελλάδα
ΑΦΜ: 997730972, ΔΟΥ: Γλυφάδας
Τηλ: 2109635069, info@baladeur.gr
ΜΗΤΕ 0261E60000724600, ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2020, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων μας είναι πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.


Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr