Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ραντεβού Έκπληξη

 

Θέλω να κάνω έκπληξη προκλείνοντας ραντεβού

Τα ραντεβού έκπληξη δεν ενδείκνυνται στα δώρα εμπειρίας! Η φιλοσοφία των δώρων εμπειρίας είναι να προσφέρουμε εμπειρίες ζωής με τρόπο που θα δημιουργεί τη μεγαλύτερη δυνατή έκπληξη με ασφάλεια και με δυνατότητες επιλογών στον δωρολήπτη μας. Αυτό επιτυγχάνεται όταν προηγείται η παράδοση της υλικής υπόστασης του δώρου μαζί με όλα τα συνοδευτικά ενθύμιά του και όχι όταν προκλείνετε ραντεβού για μια εμπειρία. Τα δώρα εμπειρίας έχουν διάρκεια ισχύος 9 μήνες και η φιλοσοφία τους είναι να χαρίζονται σε κάποιον ανήμερα της γιορτής ως έκπληξη, που του αφήνει την ελευθερία να κλείσει το ραντεβού του όποτε θέλει εκείνος.

Όταν χαρίζετε ένα δώρο εμπειρίας η υλική υπόσταση του δώρου σας, που είναι η συσκευασία του, συνοδεύεται από ευχετήρια κάρτα, οδηγίες, δικαίωμα αλλαγής, ενθύμια και την υπέροχη προσμονή για την υλοποίηση της εμπειρίας, όπως ισχύει παγκοσμίως. Ο αποδέκτης του δώρου απολαμβάνει την έκπληξή σας για πολύ περισσότερο χρόνο, με αποτέλεσμα να τη θυμάται για πάντα. Η έκπληξη ξεκινά από την ώρα που ανοίγει το δωράκι και παραμένει όσο διαρκεί η προσμονή για την υλοποίηση της εμπειρίας, ενώ μετά, η υλική υπόσταση του δώρου που του χαρίσατε του υπενθυμίζει πάντα τις όμορφες στιγμές που έζησε! Όλα αυτά χάνονται όταν προκλείνετε ραντεβού για μια εμπειρία. Και όχι μόνο αυτό! Αν προκλείσετε ραντεβού αφαιρείτε από το δώρο σας το δικαίωμα της αλλαγής και του προσθέτετε μεγάλες πιθανότητες καταστροφής της έκπληξης από τυχόν ακύρωση ή αναβολή του ραντεβού για οποιοδήποτε λόγο (καιρός, αρρώστιες κλπ)! Η έννοια του δώρου εμπεριέχει πάντα και το δικαίωμα του δωρολήπτη να το αλλάξει με κάτι άλλο, πράγμα το οποίο δεν είναι εφικτό όταν προκλείνουμε ραντεβού!

Όποιο τρόπο έκπληξης και να επιλέξετε, είμαστε σίγουροι ότι θα περάσετε τέλεια, αρκεί να το κάνετε με αγάπη!

Ακολουθήστε τα άυλα δώρα. Χαρίζουν ζωή!
credit cards
Baladeur Δράσεις Τέχνη Πολιτισμός Ltd
Επιστημονικές & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Ελλάδα
ΑΦΜ: 997730972, ΔΟΥ: Γλυφάδας
Τηλ: 2109635069, info@baladeur.gr
ΜΗΤΕ 0261E60000724600, ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2020, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων μας είναι πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.


Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr