Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Πώς λειτουργεί το σύστημα; 
On-line ή τηλεφωνικώς ή επί τόπου στο κατάστημα:

 • Επιλέγω εμπειρία.
  Όταν θέλω να κάνω ένα δώρο σε φίλο, συνεργάτη, πελάτη ή ακόμα και τον εαυτό μου, επιλέγω on-line ή τηλεφωνικώς ή και επί τόπου από το κατάστημα την εμπειρία
  που θέλω να κάνω δώρο (π.χ. πακέτο συγκυβέρνησης αεροπλάνου) σε συσκευασία δώρου της επιλογής μου, στην οποία θα μπει το ανοικτό εισιτήριο 9μηνης συνήθως διάρκειας ισχύος της εμπειρίας (το voucher), μαζί με τα υπόλοιπα συνοδευτικά του (οδηγίες αξιοποίησης, ευχετήρια κάρτα κ.α.).


 • Την αγοράζω.
  Μπορείτε να αγοράσετε την εμπειρία σας on-line ή επί τόπου στο κατάστημά μας ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 210-9635069 και να την εξοφλήσετε με μετρητά ή με αντικαταβολή ή με κατάθεση τραπέζης ή με πιστωτική κάρτα. Την παραλαμβάνετε αυθημερόν από το κατάστημά μας ή αυθημερόν με e-mail αν δεν θέλετε συσκευασία δώρου ή με αποστολή courier και παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα πανελλαδικά στη διεύθυνση που θα μας δώσετε (τη δική σας ή του τελικού αποδέκτη)
 • Την αξιοποιώ όποτε θέλω!
  Τα vouchers έχουν συνήθως 9μηνη διάρκεια ισχύος. Ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο σας και κλείστε ραντεβού όποτε θέλετε εντός της διάρκειας ισχύος του voucher
  για να απολαύσετε την εμπειρία σας. Τον πρώτο μήνα από την αγορά voucher 9μηνης διάρκειας, μπορείτε αν θέλετε να το αλλάξετε δωρεάν on-line με άλλο, ή οποιαδήποτε στιγμή πριν λήξει, μπορείτε αν θέλετε να το μεταβιβάσετε ή και να παρατείνετε τη διάρκεια ισχύος του για άλλους 3 μήνες.

 

Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Δώρα Εμπειρίας, Εκδηλώσεις, Τουρισμός
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Τηλ: 2109635069, E-mail: info@baladeur.gr
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701, Αριθμός ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2019, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα ΔΩΡΑ για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για ΔΩΡΑ γιορτής, ΔΩΡΑ γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr