Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Τριήμερο με Rafting στον Άραχθο για 2 άτομα!

Τριήμερο με Rafting στον Άραχθο για 2 άτομα!

Κωδ: 13936
250€
Η τιμή είναι για αριθμό ατόμων: 2
Διάρκεια εμπειρίας: 3 ημέρες
Διάρκεια ισχύος: Ανοικτό voucher για 9 μήνες
Περιοχές: Τζουμέρκα
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 3
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

Τριήμερο με 2 διανυκτερεύσεις & πρωινό σε 4* mountain resort στα Τζουμέρκα και Rafting στον Άραχθο για 2 άτομα!

Αναλυτικότερα

Τριήμερο με 2 διανυκτερεύσεις & πρωινό σε 4* mountain resort στα Τζουμέρκα και Rafting στον Άραχθο για 2 άτομα! Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο 4* mountain resort Ανάβαση στο πανέμορφο χωριό Πράμαντα στα Τζουμέρκα και μοναδικές στιγμές δράσης με Rafting στον Άραχθο! Χαλαρώστε στο πολυτελέστατο δωμάτιό σας και θαυμάστε το εκπληκτικό τοπίο των γύρω βουνών! Γευτείτε εξαιρετικά σπιτικά εδέσματα στον πρωινό μπουφέ και ετοιμαστείτε για τη 2ωρη κατάβαση στο ποτάμι που διασχίζει τοπία μοναδικής φυσικής ομορφιάς!

Το πρόγραμμα
Ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο, επικοινωνείτε με τον αρμόδιο του Rafting (όχι με το ξενοδοχείο γιατί δεν γνωρίζουν διαθεσιμότητες rafting) o οποίος σας κλείνει ημερομηνίες για 2 διανυκτερεύσεις + 1 rafting βάσει διαθεσιμότητας και σας λύνει οποιαδήποτε απορία. Την ημέρα της άφιξής σας κάνετε check in στο ξενοδοχείο με το όνομά σας. Την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης για Rafting έρχεστε με δικό σας μέσο στο σημείο του ραντεβού μας, παραδίδετε το voucher στον υπεύθυνο του Rafting και κατευθυνόμαστε με van προς το ποτάμι. Εκεί θα προμηθευτείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό Rafting και θα απολαύσετε την υπέροχη εμπειρία σας. Μετά από τη 2ωρη κατάβαση φτάνουμε στη βάση μας, αλλάζουμε στα αποδυτήρια και απολαμβάνουμε ένα snack.
Χώρος
Οι διανυκτερεύσεις γίνονται στο 4* mountain resort Ανάβαση και το rafting στον Άραχθο ποταμό. Η διαχείριση της διαμονής και του rafting γίνεται από την εταιρεία Rafting. Το ξενοδοχείο απέχει 65 χιλιόμετρα από τα Γιάννενα, 67 χιλιόμετρα από την Αρτα και 49 χιλιόμετρα από την έξοδο της Εγνατίας. Η απόσταση Αθήνα - Αρτα είναι 365 χιλιόμετρα και Θεσσαλονίκη - Γιάννενα 349 χιλιόμετρα. Οδηγίες για τον τρόπο προσέλευσης θα σας δώσει ο αρμόδιος του Rafting κατά το κλείσιμο του ραντεβού.
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Δώρα Εμπειρίας, Εκδηλώσεις, Τουρισμός
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Τηλ: 2109635069, E-mail: info@baladeur.gr
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701, Αριθμός ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2019, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα ΔΩΡΑ για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για ΔΩΡΑ γιορτής, ΔΩΡΑ γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr