Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
60΄αγωνιστική προσομοίωση στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών - 2p

60΄αγωνιστική προσομοίωση στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών - 2p

Κωδ: 13874
30€
Η τιμή είναι για αριθμό ατόμων: 2
Διάρκεια εμπειρίας: 120'
Διάρκεια ισχύος: Ανοικτό voucher για 9 μήνες
Περιοχές: Σέρρες
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 7
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

Εκπληκτικό 60΄αγωνιστικής προσομοίωσης αυτοκινήτου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, για 2 άτομα!

Αναλυτικότερα

Εκπληκτικό 60΄ αγωνιστικής προσομοίωσης αυτοκινήτου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, για 2 άτομα! Διαλέξτε τις συνθήκες οδήγησης, «Οικονομική», «Προσομοίωση Αλκοόλ», «Φυσική Κατάσταση Οδηγού», «Ελεύθερη Οδήγηση» και γκαζώστε έξυπνα! Η πραγματικότητα αναπαρίσταται πλήρως με τη δυναμική ανάδραση, αφού όσο λειτουργεί η μηχανή το τιμόνι πάλλεται, ενώ σε όλο το χώρο οδήγησης, χρησιμοποιούνται αυθεντικά τμήματα αυτοκινήτου. Αναμετρηθείτε με τις δυσκολίες, δείξτε τις δεξιότητές σας και στο τέλος μάθετε από τα σφάλματά σας σε διάφορους τομείς της οδήγησης, έχοντας απολαύσει μια απίστευτη εμπειρία!

Το πρόγραμμα
Aκολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο, κλείνετε το ραντεβού σας για να απολαύσετε την εμπειρία σας εντός της 9μηνης διάρκειας ισχύος του voucher. Την ημέρα του ραντεβού προσέρχεστε στο χώρο με δικό σας μέσο και παραδίδετε το voucher στην υποδοχή. Αρχικά θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τρόπο που λειτουργεί ο συγκεκριμένος προσομoιωτής και έπειτα θα επιλέξετε τις συνθήκες που θέλετε εσείς να οδηγήσετε στην virtual πίστα του αυτοκινητοδρόμιου Σερρών. 60΄ οδηγεί ο ένας δικαιούχος και άλλα 60΄ο άλλος. Ο βαθμός δυσκολίας είναι τόσο υψηλός, που στα 10΄ίσως χρειαστεί να κάνετε διάλειμμα για να ξεκουραστείτε! Δεν πρόκειται για απλή οδήγηση αλλά για αγωνιστική οδήγηση σε επαγγελματική προσομοίωση πραγματικών συνθηκών!
Χώρος
Οι υπηρεσίες του συγκεκριμένου δώρου παρέχονται στην πίστα του αυτοκινητοδρόμιου Σερρών. Οι Σέρρες απέχουν 86χλμ από τη Θεσσαλονίκη (διαδρομή περίπου 1 ώρας από το κέντρο της πόλης μέχρι την πίστα) και περίπου 550χλμ από την Αθήνα. Σημειώνουμε ότι την πίστα επισκέπτονται οδηγοί από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, συνδυάζοντας την εμπειρία τους με διήμερες και πολυήμερες αποδράσεις σε προορισμούς όπως η Λίμνη Κερκίνη, η Αμφίπολη, το χιονοδρομικό Λαϊλιά, το σπήλαιο Αλιστράτης και πολλούς άλλους!
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701
Τηλ: 210 - 9635069, E-mail: info@baladeur.gr
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2018, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr