Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
60' πτήση για 2 άτομα, σε επαγγελματικό προσομοιωτή πτήσεων

60' πτήση για 2 άτομα, σε επαγγελματικό προσομοιωτή πτήσεων

Κωδ: 13816
340€
Η τιμή είναι για αριθμό ατόμων: 2
Διάρκεια εμπειρίας: 120'
Διάρκεια ισχύος: Ανοικτό voucher για 9 μήνες
Περιοχές: Μέγαρα Αττικής
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 7
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

Πιλοτάρετε αεροπλάνο σε προσομοιωτή εκπαίδευσης πιλότων στη σχολή του αεροδρόμιου Μεγάρων. Δεν χρειάζεται να ξέρετε!

Αναλυτικότερα

Πιλοτάρετε αεροπλάνο σε προσομοιωτή εκπαίδευσης πιλότων στη σχολή πιλότων του αεροδρόμιου Μεγάρων. Δεν χρειάζεται να ξέρετε να πιλοτάρετε! Συναρπαστική εμπειρία σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εξομοιωτή, που είναι στη διάθεση και όσων δεν επιθυμούν να γίνουν πιλότοι αλλά απλά θέλουν να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία πτήσης! Η καμπίνα του εξομοιωτή κινείται μαζί σου ακριβώς όπως ένα μονοκινητήριο! Απολαύστε την απογείωση, θαυμάστε την πανοραμική θέα και προσγειωθείτε με ασφάλεια στον αεροδιάδρομο!

Το πρόγραμμα
Κλείνετε ραντεβού βάσει διαθεσιμότητας ακολουθώντας τις οδηγίες που εσωκλείει το δώρο. Την ημέρα του ραντεβού παραδίδετε το voucher στη Reception της σχολής και μπαίνετε στο δωμάτιο του προσομοιωτή με τον εκπαιδευτή και τους συνοδούς σας (αν συνοδεύεστε). Οι συνοδοί βλέπουν το πιλοτήριο από έξω. Η εμπειρία γίνετια 1 φορά για τον καθένα σας: Αφού πάρετε οδηγίες και επιλέξετε σχέδιο πτήσης, θα απογειωθείτε! Κατά την 60΄ πτήση σας, ο πιλότος θα σας βοηθήσει να πιλοτάρετε υπό την επίβλεψή του. Απολαύστε πραγματικές συνθήκες απογείωσης, πτήσης με πραγματική θέα από ψηλά και προσγείωσης, με τον προσομοιωτή να κινείται ολόκληρος όπως ένα πραγματικό Cessna 172! Αξιοποιείστε την εμπειρία σας ως ψυχαγωγία ή ως πρώτο μάθημα πιλότου.
Χώρος
Οι υπηρεσίες αυτού του πακέτου πρακτορεύονται από την εταιρεία Baladeur Ltd και παρέχονται στο αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων από τον πιστοποιημένο αερομεταφορέα και Ακαδημία Πιλότων για αεροπλάνα και ελικόπτερα εταιρεία Superior Air S.A - ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΑΕ, σύμφωνα με τους αυστηρότερους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Η Superior Air είναι επίσης αντιπροσωπεία και επισκευαστικό κέντρο ελικοπτέρων EASA145 σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα EASA. Baladeur Travel - ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701.
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701
Τηλ: 210 - 9635069, E-mail: info@baladeur.gr
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2018, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr