Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
1 Moto Driving Track Day for 1p + 2 hotel nights for 2p

1 Moto Driving Track Day for 1p + 2 hotel nights for 2p

Κωδ: 13636
240€
Η τιμή είναι για αριθμό ατόμων: 2
Διάρκεια εμπειρίας: 3 ημέρες
Διάρκεια ισχύος: Ανοικτό voucher για 9 μήνες
Περιοχές: Σέρρες
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 3
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Προτεινόμενο προϊόν
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

3ήμερη απόδραση στις Σέρρες για 2 άτομα με μονοήμερη εμπειρία οδήγησης μοτοσυκλέτας για 1 άτομο, στην πίστα του αυτοκινητοδρόμιου Σερρών!

Αναλυτικότερα

3ήμερη απόδραση στις Σέρρες για 2 άτομα στο Acropol Hotel & Spa με μονοήμερη εμπειρία οδήγησης μοτοσυκλέτας για 1 άτομο, στην πίστα του αυτοκινητοδρόμιου Σερρών! Ένα διαφορετικό τριήμερο που συνδυάζει τη δράση και τη χαλάρωση, σε απόσταση αναπνοής από την πόλη των Σερρών! Απολαύστε την ηρεμία, την πολυτέλεια και τις παροχές του spa που σας πρόσφέρει το ξενοδοχείο και συνδυάστε τις διακοπές με την εμπειρία οδήγησης της μοτοσυκλέτας σας στην πίστα του αυτοκινητοδρόμιου Σερρών! Η πιο πλήρης πίστα οδήγησης μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, στη διάθεσή σας για 1 ημέρα!

Το πρόγραμμα
Έχετε περιθώριο 9 μήνες για να κλείσετε το ραντεβού σας στο ξενοδοχείο και στην πίστα και να απολαύσετε την εμπειρία σας, ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο. Έρχεστε στο ξενοδοχείο με δικό σας μέσο και αφού παραδώσετε το voucher στην υποδοχή, μπορείτε να χαλαρώσετε στο δωμάτιό σας ή στην πισίνα του ξενοδοχείου. Κατόπιν βάσει της συνεννόησης που έχετε κάνει κατά το κλείσιμο του ραντεβού σας, μπορείτε να απολαύσετε την οδήγηση της μοτοσυκλέτας σας στην πίστα. Η πίστα χρησιμοποιείται εναλλάξ με οδηγούς αυτοκινήτων. Στα διαλείμματά σας μπορείτε να χαλαρώσετε στις καφετέριες που λειτουργούν στο χώρο(οι καταναλώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή). Οδηγείτε όσες φορές θέλετε την ίδια ημέρα, βάσει διαθεσιμότητας.
Χώρος
Οι υπηρεσίες του συγκεκριμένου δώρου παρέχονται στο Acropol Hotel & Spa που βρίσκεται 5 χλμ.έξω από την πόλη των Σερρών και στην πίστα του αυτοκινητοδρόμιου Σερρών. Οι Σέρρες απέχουν 86χλμ από τη Θεσσαλονίκη και περίπου 550χλμ από την Αθήνα.
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Δώρα Εμπειρίας, Εκδηλώσεις, Τουρισμός
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Τηλ: 2109635069, E-mail: info@baladeur.gr
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701, Αριθμός ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2019, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα ΔΩΡΑ για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για ΔΩΡΑ γιορτής, ΔΩΡΑ γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr