Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Friends and Family Reunion 50p!

Friends and Family Reunion 50p!

Κωδ: 13105
850€
Η τιμή είναι για αριθμό ατόμων: 50
Διάρκεια εμπειρίας: 1 ημέρα
Διάρκεια ισχύος: Ανοικτό voucher για 9 μήνες
Περιοχές: Καρύταινα
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 7
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Προτεινόμενο προϊόν
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

Μικροί & μεγάλοι όλοι μαζί η παρέα σας σε 50θέσιο πούλμαν για μονοήμερη εκδρομή στην Καρύταινα, συνοδεία Baladeur!

Αναλυτικότερα

Όσους φίλους δεν βλέπετε όλο το χρόνο, θα τους δείτε σε 1 ημέρα και παράλληλα τα παιδιά θα ξεφαντώσουν όλα μαζί! Μικροί & μεγάλοι όλοι μαζί η παρέα σας σε 50θέσιο πούλμαν για μονοήμερη εκδρομή στην Καρύταινα, με γεύμα & δράση και έμπειρο οργανωτή της ομάδας Baladeur! Μια ξεχωριστή εκδρομή ως ευκαιρία για να βρεθείτε με πολλούς φίλους μαζί ή ένα ξεχωριστό παιδικό party! Στην Καρύταινα, ανάλογα με τη διάθεσή σας, μπορείτε αν θέλετε να κάνετε rafting, πεζοπορία ή Paintball.

Το πρόγραμμα
Την ημέρα που θα συμφωνήσουμε, συναντιόμαστε περίπου στις 08:00 σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας επιθυμείτε και επιβιβάζεστε στο πούλμαν μας. Μόλις φτάσουμε στις εγκαταστάσεις και εξοικειωθούμε με τον χώρο θα χωριστούμε σε ομάδες, ανάλογα με το αν θα ακολουθήσετε δραστηριότητες (rafting, πεζοπορία ή paintball) ή θα απολαύσετε ελεύθερα την εκδρομή σας στη φύση. Αν θέλετε μπορούμε να οργανώσουμε και άλλα παιχνίδια, όπως κυνήγι θησαυρού κ.α. Αφού καταφέραμε να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί και να περάσουμε τόσο όμορφα, επιστρέφουμε στην Αθήνα με τις μπαταρίες γεμάτες και την παρέα ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε. Αναχώρηση για επιστροφή περίπου στις 17:30 ή και αργότερα αν θέλετε.
Χώρος
Αρχίστε τα τηλέφωνα σε φίλους και πείτε τους την ιδέα για μία απόδραση όπου θα είστε όλοι μαζί σε πούλμαν και όχι με τα αυτοκίνητά σας! Αναχωρούμε από Αθήνα με προορισμό μας την Καρύταινα Αρκαδίας (2-3 ώρες από την Αθήνα), σε έναν χώρο όπου η μία ημέρα θα σας φανεί σαν πολυήμερες διακοπές! Παιδική χαρά, φύση, καθαρός αέρας, rafting, πεζοπορία και όλη η παρέα μαζεμένη τόσο στον προορισμό όσο και στη διαδρομή!
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701
Τηλ: 210 - 9635069, E-mail: info@baladeur.gr
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2018, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr