Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
30΄ παραπέντε στην Καλαμάτα για 1 άτομo, με εκπαιδευτή

30΄ παραπέντε στην Καλαμάτα για 1 άτομo, με εκπαιδευτή

Κωδ: 12594
90€
Η τιμή είναι για αριθμό ατόμων: 1
Διάρκεια εμπειρίας: 30'
Διάρκεια ισχύος: Ανοικτό voucher για 9 μήνες
Περιοχές: Καλαμάτα
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 7
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

30’ πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς για 1 άτομο συνοδεία εκπαιδευτή, με θέα την πανέμορφη Καλαμάτα και τον Μεσσηνιακό κόλπο.

Αναλυτικότερα

30’ πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς για 1 άτομο συνοδεία εκπαιδευτή, με θέα την πανέμορφη Καλαμάτα και τον Μεσσηνιακό κόλπο. Από ψηλά βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα, πιο ελεύθερα, πιο όμορφα, πιο δυνατά, με άλλη ματιά και επιστρέφεις ανανεωμένος! Απογειωθείτε από το Όρος Καλάθι (900μ) και απολαύστε την εκπληκτική θέα της πόλης και του Μεσσηνιακού κόλπου από ψηλά. Προσγειωθείτε σε μια από τα πιο γνωστές παραλίες της Καλαμάτας έχοντας βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία που συμπεριλαμβάνει και βασικές γνώσεις για το παραπέντε. Αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε και με μαθήματα χειριστή!

Το πρόγραμμα
Ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο κλείνετε το ραντεβού σας επιλέγοντας την περιοχή στην οποία θέλετε να απολαύσετε την εκπαιδευτική πτήση σας. Κατά την προσέλευσή σας στο ραντεβού θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσετε το voucher. Κατόπιν της απαραίτητης θεωρητικής σας ενημέρωσης, θα απολαύσετε μια καθαρή μισάωρη πτήση παραπέντε, το χειρισμό της οποίας θα αναλάβει έμπειρος πιλότος, εξηγώντας σας βασικές γνώσεις του αεραθλήματος. Ταξιδέψτε μοναδικά τις αισθήσεις σας στους αιθέρες, σε ένα ξεχωριστό και πρωτόγνωρο περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια, όπου η αμεσότητα της επαφής με τον αέρα και τη φύση, δημιουργούν ένα μοναδικό συναίσθημα ελευθερίας και ηρεμίας. Αφεθείτε στο "πέταγμα" και αν θέλετε συνεχίστε με μαθήματα παραπέντε!
Χώρος
Οι υπηρεσίες του δώρου παρέχονται στην Καλαμάτα, με αφετηρία στο Όρος Καλάθι (900μ.) και πτήση πάνω από την πόλη της Καλαμάτας.
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701
Τηλ: 210 - 9635069, E-mail: info@baladeur.gr
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2018, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr