Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Μουσείο Αυτοκινήτου & Οδήγηση Formula 1 για 1 άτομο

Μουσείο Αυτοκινήτου & Οδήγηση Formula 1 για 1 άτομο

Κωδ: 12181
13€
Η τιμή είναι για αριθμό ατόμων: 1
Διάρκεια εμπειρίας: 2 ώρες
Διάρκεια ισχύος: Ανοικτό voucher για 9 μήνες
Περιοχές: Αθήνα
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 3
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Best seller Προτεινόμενο προϊόν
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

Είσοδος στο Ελληνικό Μουσείο αυτοκινήτου και 1 "βόλτα" με τον προσομοιωτή της Formula 1, για 1 άτομο!

Αναλυτικότερα

Είσοδος στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και μια βόλτα με τον προσομοιωτή της Formula 1 για 1 άτομο. Θαυμάστε 112 αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης και μετά καθίστε για 5' στη θέση του οδηγού ενός πιστού 1:1 αντίγραφου McLaren! Τρέξτε στη θρυλική Μόντζα και στους δρόμους του Μονακό. Νιώστε τις πλευρικές δυνάμεις (G) στο τιμόνι κι ακούστε τον ήχο του κινητήρα όπως ακριβώς ο Schumacher! Επιλέξτε μεταξύ πολλών βαθμών δυσκολίας, από αρχάριος (Beginner) ως και βετεράνος (Veteran). Απίθανη εμπειρία για τους λάτρεις της αυτοκίνησης, με επίσκεψη στο μουσείο και εμπειρία οδήγησης Formula 1!

Το πρόγραμμα
Ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο, κλείνετε ημερομηνία προσέλευσης. Την ημέρα της προσέλευσής σας, αφού παραδώσετε το voucher του δώρου στη Reception του μουσείου, θα απολαύσετε όλα τα εκθέματα του μουσείου καθώς και 1 εμπειρία οδήγησης στον προσομοιωτή της Formula 1! Στους 3 ορόφους του Μουσείου, θαυμάστε αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης και μετά καθίστε για 5' στη θέση του οδηγού ενός πιστού 1:1 αντίγραφου McLaren! Τρέξτε στη θρυλική Μόντζα, στους στενούς δρόμους του Μονακό, και σε πολλές ακόμα πίστες της Formula 1. Νιώστε τις πλευρικές δυνάμεις (G) κι ακούστε τον ήχο του κινητήρα από πίσω σας όπως ακριβώς οι πρωταθλητές της F1. Επιλέξτε μεταξύ πολλών βαθμών δυσκολίας, από αρχάριος ως και βετεράνος. Καλή διασκέδαση!
Χώρος
Οι υπηρεσίες του δώρου παρέχονται στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, στον πολυχώρο Athenian Capitol, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας επί των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου, Ιουλιανού & Πατησίων, στα όρια του δακτυλίου, μεταξύ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και του Σταθμού ΗΣΑΠ Βικτώρια. Είναι εύκολα προσβάσιμο από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο πολυχώρος διαθέτει 800 θέσεις parking, με εισόδους και από την Γ’ Σεπτεμβρίου και από την Ιουλιανού.
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Δώρα Εμπειρίας, Εκδηλώσεις, Τουρισμός
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Τηλ: 2109635069, E-mail: info@baladeur.gr
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701, Αριθμός ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2019, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα ΔΩΡΑ για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για ΔΩΡΑ γιορτής, ΔΩΡΑ γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr