Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Γνωριμία με 8 πολεμικές τέχνες!

Γνωριμία με 8 πολεμικές τέχνες!

Κωδ: 11813
50€
Η τιμή είναι για αριθμό ατόμων: 1
Διάρκεια εμπειρίας: 2 ώρες
Διάρκεια ισχύος: Ανοικτό voucher για 9 μήνες
Περιοχές: Γλυφάδα Αττικής
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 7
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

2ωρο γνωριμίας με 8 από τις καλύτερες πολεμικές τέχνες + 1 μήνας δωρεάν μαθημάτων σε σχολή της επιλογής σας πανελλαδικά!

Αναλυτικότερα

Εκπληκτικό δώρο για τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών και όχι μόνο! Γνωρίστε τις 8 επιφανείς πολεμικές τέχνες με τη βοήθεια του προπονητή της Εθνικής ομάδας Tank Su Do και ανακαλύψτε, με τον σωστότερο τρόπο, ποια σας ταιριάζει καλύτερα! Γνωρίστε τη φιλοσοφία και τις βασικές κινήσεις κάθε πολεμικής τέχνης με στοιχεία από την ιστορία τους και επιλέξτε με τη βοήθεια του δασκάλου σας την καλύτερη για εσάς σχολή πολεμικών τεχνών, δίπλα στον τόπο διαμονής σας, όπου θα έχετε 1 μήνα μαθημάτων δωρεάν!

Το πρόγραμμα
Kρατήστε ως ενθύμιο τη συσκευασία του δώρου και κλείστε το ραντεβού σας ακολουθώντας τις οδηγίες που εσωκλείει. Την ημέρα της επιλογής σας, θα απολαύσετε ένα δίωρο γνωριμίας με τις εξής 8 πολεμικές τέχνες: Tank Su Do, Kick Boxing, Tae Kwon Do, Muay Tai, Haedong Kumdo, Hapkido, Kendo, Iaido, Filipino Combat Systems. Μαθαίνετε τη φιλοσοφία και τις βασικές κινήσεις κάθε πολεμικής τέχνης με στοιχεία από την ιστορία τους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε (αν θέλετε) ποια από αυτές σας ταιριάζει καλύτερα. Κατόπιν ο δάσκαλος σας συστήνει την καλύτερη δυνατή σχολή που βρίσκεται στην περιοχή σας (πανελλαδικά) και σας δίνει τον πρώτο μήνα φοίτησης στη σχολή αυτή ΔΩΡΕΑΝ!
Χώρος
Το δίωρο της γνωριμίας με τις 8 πολεμικές τέχνες γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Γλυφάδα Αττικής. Μετά από αυτή την εμπειρία και αφού επιλέξετε την πολεμική τέχνη που σας ταιριάζει καλύτερα, ο διακεκριμένος δάσκαλος σας συστήνει την καλύτερη σχολή κοντά στο χώρο διαμονής σας (πανελλαδικά) στην οποία μπορείτε να συνεχίσετε αν θέλετε τα μαθήματα και με δική του σύσταση έχετε τον πρώτο μήνα των μαθημάτων ΔΩΡΕΑΝ.
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701
Τηλ: 210 - 9635069, E-mail: info@baladeur.gr
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2018, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr