Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
5 Μαθήματα Ιππασίας Κιλκίς (2p)

5 Μαθήματα Ιππασίας Κιλκίς (2p)

Κωδ: 11587
150€
Η τιμή είναι για αριθμό ατόμων: 2
Διάρκεια εμπειρίας: 5 μαθήματα
Διάρκεια ισχύος: Ανοικτό voucher για 9 μήνες
Περιοχές: Κιλκίς
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 7
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

5 μαθήματα Ιππασίας για 2 αρχάριους ή προχωρημένους με την καθοδήγηση έμπειρου προπονητή, σε οργανωμένο ράντσο ιππασίας!

Αναλυτικότερα

Γνωρίστε το μαγευτικό κόσμο της ιππασίας και βιώστε μια σπάνια αίσθηση ελευθερίας! Απολαύστε 5 μαθήματα ιππασίας για 2 υπό την καθοδήγηση έμπειρου προπονητή που θα σας διδάξει τις βασικές αρχές του μοναδικού αυτού αθλήματος! Μάθετε να συνεργάζεστε με το άλογο, να ακολουθείτε τη φυσική του κίνηση και να αναπτύσσετε σχέση εμπιστοσύνης μαζί του! Βελτιώστε την ιππική σας δεξιοτεχνία, εφόσον είστε πιο προχωρημένοι, και κυρίως διασκεδάστε και αναζωογονηθείτε σωματικά και πνευματικά!

Το πρόγραμμα
Απολαύστε τα 5 Μαθήματα Ιππασίας στο Κιλκίς (2p) στον οργανωμένο και ασφαλή χώρο μας. Kρατήστε ως ενθύμιο τη συσκευασία του δώρου και κλείστε το 1ο ραντεβού σας ακολουθώντας τις οδηγίες που εσωκλείει. Την πρώτη, αλλά και σε κάθε σας επίσκεψη στο Ράντσο παρακολουθήστε την περιποίηση και την εκπαίδευση των αλόγων και επισκεφτείτε τον μικρό ζωολογικό μας κήπο. Η ιππασία γίνεται με την καθοδήγηση έμπειρου προπονητή, αποκτώντας ή βελτιώνοντας τις γνώσεις σας πάνω στο άθλημα αυτό! Αν θέλετε, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό, τον καφέ ή το ποτό σας (επιπλέον χρέωση) στη ζεστή saloon αίθουσα του ράντσου. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, τα μαθήματα μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία. Καλή σας διασκέδαση!
Χώρος
Οι υπηρεσίες του συγκεκριμένου δώρου παρέχονται σε ένα καταπράσινο πλήρως οργανωμένο και ασφαλή χώρο αναψυχής 20 στρεμμάτων κοντά στο Κιλκίς.
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701
Τηλ: 210 - 9635069, E-mail: info@baladeur.gr
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2018, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr