Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Έχεις πακέτο!

Έχεις πακέτο!

Κωδ: 11173
45€
Διαστάσεις: Π: 21,00 cm, Y: 29,70cm
Τρόποι: Παραγγελίας , Εξόφλησης , Παραλαβής
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 0
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

Ένας γρίφος σε πολυτελέστατη παρουσίαση, χωρίς αναγραφή του αποστολέα, σε χειροποίητα φιλοτεχνημένο έργο! Αν τον αποκρυπτογραφήσει ο παραλήπτης, ίσως καταλάβει...

Αναλυτικότερα

Έρωτες που δεν ειπώθηκαν ποτέ, ανεκπλήρωτες προσδοκίες, περασμένες σχέσεις, φράσεις αγάπης, παρεξηγήσεις που δε λύθηκαν ποτέ, συγνώμη ή και ευχαριστώ που "ήθελα πάντα να σου πω", αποστάσεις που για χρόνια χώριζαν ζωές ή απλή ανάγκη για να στείλετε ένα πολυτελές μήνυμα, όλα τώρα μπορούν να ειπωθούν ανώνυμα μέσω του "Έχεις πακέτο"! Γράψτε ένα κείμενο γρίφο για τον αποδέκτη του δώρου κι εμείς θα το τυπώσουμε σε ανάγλυφο χαρτόνι, θα το φιλοτεχνήσουμε, θα το αμπαλάρουμε με πολυτελή συσκευασία δώρου και θα το παραδώσουμε στο δωρολήπτη χωρίς αναγραφή του αποστολέα!

Επιπλέον στοιχεία
Απίθανο δώρο για λίγους και εκλεκτούς αποδέκτες. Ένα σημάδι ότι κάποιος σε σκέφτεται, έστω και από μακριά... Σκοπός του δώρου είναι αν μπορείς να καταλάβεις ποιος σου το έστειλε... Αυτό και μόνο. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Ή μήπως όχι;... Στείλε κι εσύ ως απάντηση ένα ανώνυμο πακέτο αν το θέλεις ή επικοινώνησε με τον αποστολέα (αν είσαι σίγουρος/η για το ποιος/ποια είναι). Είτε δώσεις κι εσύ με τη σειρά σου το δικό σου ανώνυμο ή επώνυμο σημάδι είτε όχι, σε κάθε περίπτωση συστήνουμε να τοποθετήσεις το πακέτο σου κάπου όμορφα για να σου κρατάει συντροφιά και να σου θυμίζει ένα κοινό σας μυστικό...
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Δώρα Εμπειρίας, Εκδηλώσεις, Τουρισμός
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Τηλ: 2109635069, E-mail: info@baladeur.gr
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701, Αριθμός ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2019, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα ΔΩΡΑ για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για ΔΩΡΑ γιορτής, ΔΩΡΑ γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr