Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
40΄ Παραπέντε για 2 άτομα, με 2 Εκπαιδευτές + Extras!

40΄ Παραπέντε για 2 άτομα, με 2 Εκπαιδευτές + Extras!

Κωδ: 10993
220€
Η τιμή είναι για αριθμό ατόμων: 2
Διάρκεια εμπειρίας: 40'
Διάρκεια ισχύος: Ανοικτό voucher για 9 μήνες
Περιοχές: Θήβα Βοιωτίας, Μέγαρα Αττικής
Συσκευασίες για αυτό το προϊόν: 3
         
0 reviews   |   Write a review
Αγορά
Print Add to favorites Mail to friend Google plus Twitter
Resume

40' Πτήση με 2θέσιο αλεξίπτωτο πλαγιάς για 2 άτομα συνοδεία 2 Εκπαιδευτών + Επιπλέον χρόνος πτήσης για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους + 20% Έκπτωση για αγορές.

Αναλυτικότερα

40΄ Πτήση με 2 διθέσια αλεξίπτωτα πλαγιάς συνοδεία 2 έμπειρων Εκπαιδευτών + Επιπλέον 10΄ χρόνος πτήσης αν υλοποιήσετε την εμπειρία από Δευτέρα έως Παρασκευή όλο το χρόνο ή και Σαβ/κο της περιόδου από 1/11 έως 28/2 + 20% Έκπτωση για αγορές υπηρεσιών εκπαίδευσης, ρούχων και αξεσουάρ παραπέντε, για 2 άτομα! Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις ή δύναμη για να απολαύσετε αυτή την εμπειρία. Απογειώνεστε μαζί με τον εκπαιδευτή σας, θαυμάζετε τη μαγική θέα από ψηλά και μαθαίνετε βασικές γνώσεις για το παραπέντε, αποκτώντας τη δυνατότητα να συνεχίσετε και με μαθήματα χειριστή!

Το πρόγραμμα
Την ημέρα του ραντεβού σας, κατόπιν της θεωρητικής σας ενημέρωσης θα απολαύσετε περίπου 40 ή 50 λεπτά (ανάλογα με τη χρονική περίοδο που θα πάτε) καθαρής πτήσης παραπέντε, συνοδεία έμπειρου πιλότου, ο οποίος θα σας μυήσει και στις βασικές γνώσεις του αεραθλήματος. Αφεθείτε με ασφάλεια στο "πέταγμα" και αν θέλετε συνεχίστε με μαθήματα παραπέντε. Όλος ο εξοπλισμός για παραπέντε παρέχεται από τη σχολή. Λόγω της αγοράς του δώρου από το Baladeur, την ημέρα που θα απολαύσετε την εμπειρία σας, παραδίδοντας τη δωροέκπληξη στη σχολή έχετε έκπτωση 20% για αγορές από τη Freedom Paragliding. Η διάρκεια της εμπειρίας είναι κατά προσέγγιση και εξαρτάται από τον καιρό.
Χώρος
Οι πτήσεις παραπέντε γίνονται στις Πλαταιές Θηβών ή στα Μέγαρα Αττικής, όπου επιλέξετε κατά το κλείσιμο ραντεβού, οπότε και σας δίνονται αναλυτικές οδηγίες προσέλευσης. Το voucher που προσκομίζετε στο χώρο, σας κατοχυρώνει εγγράφως με δικαιώματα έναντι προφορικών ραντεβού. Οι πτήσεις παραπέντε πρακτορεύονται από την εταιρεία Baladeur Ltd με δικαίωμα αλλαγής και παρέχονται από την επιχείρηση Freedom Paragliding Διονύσης Βλασσόπουλος και συνεργάτες.
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Δώρα Εμπειρίας, Εκδηλώσεις, Τουρισμός
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Τηλ: 2109635069, E-mail: info@baladeur.gr
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701, Αριθμός ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2019, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα ΔΩΡΑ για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για ΔΩΡΑ γιορτής, ΔΩΡΑ γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr