Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ποιοι είμαστε;Baladeur Ltd
Δώρα Εμπειρίας - Οργάνωση Εκδηλώσεων - Τουριστικές Υπηρεσίες

 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ


 • Είμαστε το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα από το 2005!
  Η Baladeur Ltd, θέλοντας να μεταφέρει την πολύχρονη εμπειρία της στον ιδιώτη και κυρίως να καινοτομήσει στο χώρο των εκδηλώσεων, "έντυσε" τις πρωτότυπες εμπειρίες με συσκευασία δώρου, προσαρμόζοντας τα δώρα εμπειρίας που ήδη υπήρχαν στο εξωτερικό, στα ελληνικά δεδομένα. Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, έγινε πρωτοπόρος στο χώρο των εμπειριών δημιουργώντας το 2005 το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα εμπειριών σε συσκευασία δώρου στην Ελλάδα, καθιερώνοντας στη συνείδηση του κόσμου μία νέα έννοια, την έννοια του άυλου δώρου – δώρου εμπειρίας.

 • Δώρα εμπειρίας από 10€!
  Συγκυβέρνηση αεροπλάνου ή ελικοπτέρου, ρομαντικά δείπνα, πρωτότυπα weekends, spa, οδήγηση Ferrari, rally και εκατοντάδες άλλες εμπειρίες μπορείτε να τις βιώσετε ή να τις κάνετε δώρο, επιλέγοντας από την γκάμα συσκευασιών που έχουμε για κάθε περίσταση. Με πακέτα δώρων που ξεκινούν από 10€ και φτάνουν έως και πολλές χιλιάδες ευρώ, καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη, για δώρα που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας και γούστου, σε ιδιώτες και εταιρίες.

 • Η Baladeur Ltd είναι εταιρία οργάνωσης εμπειριών ζωής από το 1991
  Η ομάδα τέχνης και πολιτισμού Baladeur ξεκίνησε τo 1991 με τη διοργάνωση πρωτότυπων events και εμπειριών βάσει σεναρίου κυρίως για εταιρίες.

 • Μοναδικοί σε τεχνογνωσία στις εμπειρίες και τα δώρα εμπειρίας από το 2005!
  Έχοντας πλέον μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία, αποτελεί τον μοναδικό σε τεχνογνωσία, με διαφορά, εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής, αφού είναι η εταιρία που πρώτη έφερε την ιδέα από την Αγγλία, δημιουργώντας ουσιαστικά «σχολή» μιας νέας πρότασης εμπειριών & δώρων για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα. Από το 2007 έως το 2015 αποκτήσαμε αξιόλογους ανταγωνιστές πανελλαδικά (dreamdays.gr, days4u.gr, clickagift.gr), οι οποίοι συνέβαλλαν με πολύ θετικό τρόπο στην άνοδο του δώρου εμπειρίας στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα ωστόσο απαιτεί ιδιαίτερες και ποικίλες γνώσεις, πολυετή πείρα, ξεχωριστές άδειες, ποιοτικές - αποκλειστικές συνεργασίες, διαχείριση ευθυνών και αντιμετώπιση πρωτόγνωρων δυσκολιών για τα ελληνικά δεδομένα, ώστε να μπορεί να εκτελείται νόμιμα, βιώσιμα, με ποιότητα και συνέπεια. Το Baladeur.gr πλέον είναι και πάλι ο μοναδικός ποιοτικός και μακροβιώσιμος εκπρόσωπος του είδους στην Ελλάδα.
 • Διαρκής εξέλιξη.
  Κάθε χρόνο το Baladeur.gr βελτιώνεται, επεκτείνεται και εμπλουτίζει την γκάμα των πακέτων του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο τομέα, αυτό της παροχής υπηρεσιών για τη χαρά και τη ζωή, με πρωτογενείς και δευτερογενείς υπηρεσίες για ιδιώτες και εταιρίες, με events, happenings, team building, παρουσιάζοντας πάντα στο πελατολόγιό του με τιμή τις μεγαλύτερες εταιρίες πανελλαδικά.

 • Εταιρικοί πελάτες.
  Οι εταιρικοί πελάτες μας αξιοποιούν τα δώρα Baladeur ως μπόνους σε υπαλλήλους, ως κίνητρο αγοράς προϊόντων τους και σε πολλές άλλες αφορμές. Εταιρικοί πελάτες μαςΚοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Δράσεις Τέχνη Πολιτισμός Ltd
Επιστημονικές & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Ελλάδα
ΑΦΜ: 997730972, ΔΟΥ: Γλυφάδας
Τηλ: 2109635069, info@baladeur.gr
ΜΗΤΕ 0261E60000724600, ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2019, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων μας είναι πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.


Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr