Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Μεταβίβαση δώρου εμπειρίας

 

Προϋποθέσεις μεταβίβασης δώρου εμπειρίας

Τα Vouchers Baladeur όταν αναγράφουν ονοματεπώνυμο δικαιούχου (δηλαδή είναι ονομαστικά) τότε για να τα δώσετε σε κάποιον άλλο πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία μεταβίβασης. Αν δεν είναι ονομαστικά, τότε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όποιος τα έχει στα χέρια του. Η μεταβίβαση των vouchers επιτρέπεται μόνο 1 φορά, πριν περάσει η ημερομηνία λήξης τους και εφόσον δεν έχουν ενεργοποιηθεί για ραντεβού. Όταν βρίσκονται σε περίοδο εγκεκριμένης παράτασης ισχύος, η μεταβίβαση είναι εφικτή έως το αργότερο 1 μήνα πριν από την ημερομηνία λήξης του voucher.

Διαδικασία μεταβίβασης δώρου εμπειρίας

  • Στείλτε μας με e-mail το αίτημα μεταβίβασης.Αντιγράψτε το παρακάτω κείμενο συμπληρώνοντας τα στοιχεία που λείπουν και στείλτε το με mail στη διεύθυνση info@baladeur.gr, με τίτλο "Μεταβίβαση Voucher":

    "Δηλώνω υπεύθυνα ότι είμαι ο αρχικός δικαιούχος και κάτοχος του voucher με κωδικό voucher: (Γράψτε τον κωδικό του voucher) και θα ήθελα να μεταβιβάσω το voucher αυτό στον εξής νέο δικαιούχο: (Γράψτε το ονοματεπώνυμο). Το voucher αυτό μπορεί πλέον να το χρησιμοποιήσει αποκλειστικά και μόνο ο νέος δικαιούχος του και κανένας άλλος. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τυχόν απόπειρα χρήσης του ίδιου voucher από οποιονδήποτε άλλο κάτοχό του.
    Το κινητό μου τηλέφωνό για τυχόν διευκρινίσεις είναι το εξής: (Γράψτε μας απαραίτητα το κινητό τηλέφωνό σας για να μπορούμε να επαληθεύσουμε στοιχεία)."

  • Θα σας απαντήσουμε με επιβεβαιωτικό e-mail μεταβίβασης.
    Μόλις λάβουμε το e-mail σας θα φροντίσουμε για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης και θα σας στείλουμε απάντηση στο e-mail από το οποίο μας στείλατε το αίτημά σας. Τυπώστε την απάντηση που θα λάβετε και επισυνάψτε τη στο voucher.
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701
Τηλ: 210 - 9635069, E-mail: info@baladeur.gr
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2018, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr