Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Γιατί μας προτιμούν;Μας προτιμούν γιατί:


 • Παρέχουμε 9μηνο δικαίωμα αλλαγής του δώρου μέσα από 100άδες ιδέες!
  Όταν κάνεις ένα δώρο, θέλεις ο δωρολήπτης σου να έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει, επιλέγοντας από μεγάλη ποικιλία ποιοτικών υπηρεσιών.

 • Παρέχουμε εγγύηση τιμών!
  Αν εντός 10 ημερών από την εξόφληση διαπιστώσετε ότι το ίδιο δώρο θα μπορούσατε να το αγοράσετε από αλλού σε καλύτερη τιμή, θα σας επιστρέψουμε το 110% της διαφοράς. Τα άυλα δώρα πωλούνται στις ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές του τιμοκαταλόγου κάθε παροχέα, λόγω ειδικών συμφωνιών κατανάλωσης, προσφέροντας σε εσάς περισσότερα οφέλη.

 • Προσφέρουμε τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευασιών παγκοσμίως!
  Παρέχουμε τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευασιών δώρων εμπειρίας παγκοσμίως, με προσαρμογή σε κάθε περίσταση και κάθε εμπειρία!


 • Είμαστε οι δημιουργοί των δώρων εμπειρίας από το 2005!
  Δημιουργήσαμε τα δώρα εμπειρίας όταν ακόμα δεν υπήρχε η έννοια του voucher ως δώρο στην Ελλάδα, παρέχοντας πλέον ανεκτίμητη εμπειρία στην πρωτογενή εξυπηρέτηση δωροληπτών και απολαμβάνοντας ποιοτική αναγνωρισιμότητα από τους on-line αγοραστές δώρων!

 • Μας βρίσκετε και στο φυσικό μας κατάστημα.
  Δεν είμαστε μόνο διαδικτυακό μαγαζί αλλά μας βρίσκετε και στο φυσικό μας κατάστημα στη Γλυφάδα καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00. Στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά σε κάθε σας ανάγκη.

 • Παρέχουμε δικαίωμα μεταβίβασης και μεγάλη διάρκεια ισχύος.
  Τα vouchers μας είναι μεταβιβάσιμα και έχουν μεγάλη διάρκεια ισχύος (9 μήνες) + 3 μήνες δικαίωμα παράτασης.

 • Κάθε δώρο συνοδεύεται από Δωροέκπληξη!
  Κάθε δώρο που αγοράζετε (πλην λίγων εξαιρέσεων) συνοδεύεται από 1 δωροέκπληξη (εκπτωτικό κουπόνι για νέες αγορές ή λαχνός)!

 • Απολαμβάνουμε της εκτίμησης των δωροληπτών.
  Γιατί το δώρο σας από το Baladeur.gr είναι εγγυημένο πλέον ότι το εκτιμούν οι δωρολήπτες για την ποιότητα και τη μακρόχρονη ιστορία του. Το να λάβεις δώρο από το Baladeur δείχνει σεβασμό και αγάπη προς το πρόσωπό σου.

 • Σας παρέχουμε μοναδικά on-line εργαλεία!
  Οι κάτοχοι vouchers μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους ή και να αλλάξουν το δώρο τους on-line! Η αναζήτηση δώρου γίνεται παιχνίδι ακόμα και με αριθμολογία, ενώ μέσα από τον λογαριασμό σας μπορείτε να βλέπετε σε ποιον, πότε και τί κάνατε δώρο με δυνατότητα να βάζετε υπενθυμίσεις για γιορτές και γενέθλια που θέλετε να σας θυμίζουμε.

 • Φτιάχνουμε πακέτα υπηρεσιών από συνδυασμό διαφορετικών παρόχων!
  Οι υπηρεσίες διαφορετικών συνεργατών μας γίνονται σπάνια πακέτα που συνδυάζουν υπηρεσίες που δεν παρέχονται πουθενά αλλού.

 • Ένα πακέτο υπηρεσιών μπορεί να εξαργυρωθεί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας!
  Π.χ. ένα voucher για πτήση παραπέντε μπορεί ο δωρολήπτης να το υλοποιήσει σε διαφορετικούς συνεργάτες μας ανά την Ελλάδα, σε όποια περιοχή από τις αναγραφόμενες στο δώρο επιλέξει. Έτσι το δώρο δεν περιορίζει τον δικαιούχο αλλά του αφήνει περιθώρια να το αξιοποιήσει οπουδήποτε θέλει!

 • Παρέχουμε ασφάλεια από καταργήσεις υπηρεσιών!
  Από το 2005 που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Baladeur.gr, ο
  ι καταργήσεις υπηρεσιών από παρόχους είναι πολύ σπάνιες και οφείλονται κυρίως σε περικοπές ή κλείσιμο επιχειρήσεων. Σε περίπτωση κατάργησης οποιουδήποτε πακέτου υπηρεσιών, η Baladeur Ltd έχει υποχρέωση να αλλάξει το εν ισχύ voucher κάθε δικαιούχου που έχει ενεργοποιήσει ραντεβού, με άλλο πακέτο υπηρεσιών ίσης αξίας, της επιλογής του δικαιούχου, από το Baladeur.gr. Αυτή η επιπλέον ασφάλεια από καταργήσεις υπηρεσιών αποτελεί ιδιαίτερο πλεονέκτημα έναντι δώρων που πωλούνται απευθείας από επιχειρήσεις υπηρεσιών. Κανείς δεν θέλει να κάνει δώρο μία υπηρεσία που ενδέχεται να καταργηθεί ή και δεν μπορεί να αλλαχθεί. Ο δωρολήπτης θα ήταν δυσαρεστημένος από το δώρο του πελάτη μας και εμείς θα χάναμε και τους δύο! Η παρουσία μας από το 2005 ως πρωτοπόροι στο ηλεκτρονικό εμπόριο και δημιουργοί των δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα, βασίζεται στο γεγονός ότι οι δωρολήπτες γίνονται κι αυτοί πελάτες μας, που κάνουν δώρο σε άλλους δωρολήπτες, που γίνονται κι αυτοί πελάτες μας...Ακολουθήστε τα άυλα δώρα. Χαρίζουν ζωή!
credit cards
Baladeur Δράσεις Τέχνη Πολιτισμός Ltd
Επιστημονικές & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Ελλάδα
ΑΦΜ: 997730972, ΔΟΥ: Γλυφάδας
Τηλ: 2109635069, info@baladeur.gr
ΜΗΤΕ 0261E60000724600, ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2020, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων μας είναι πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.


Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr