Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ενεργοποίηση Ραντεβού

 


Τί είναι η ενεργοποίηση ραντεβού;

Ενεργοποίηση ραντεβού σημαίνει μετατροπή του voucher από ελεύθερο για κάθε αξιοποίηση σε δεσμευμένο για άμεσο ραντεβού και ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ στην πρώτη ελεύθερη ημερομηνία βάσει διαθεσιμότητας. Όταν το voucher είναι ελεύθερο ή αλλιώς ανενεργό, μπορείτε να το αξιοποιήσετε με διάφορους τρόπους (αλλαγή εμπειρίας, μεταβίβαση κ.α.) ενώ όταν το ενεργοποιείτε για ραντεβού αποκλείετε κάθε άλλο τρόπο αξιοποίησης δεσμεύοντάς το αποκλειστικά και μόνο για ραντεβού.


Γιατί χρειάζεται η ενεργοποίηση ραντεβού;

1. Μόνο τα ενεργά vouchers γίνονται δεκτά χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για την υπηρεσία. Αν προσκομίσετε ανενεργό voucher, ο πάροχος της υπηρεσίας δεν μπορεί να το δει στο σύστημα ως έγκυρο και θα πρέπει να πληρώσετε εκ νέου για την υπηρεσία που θα σας παρασχεθεί.
2. Με την ενεργοποίηση πιστοποιείτε εμπρόθεσμο ενδιαφέρον υλοποίησης και κατοχυρώνεστε έναντι οποιασδήποτε αμφισβήτησης.
3. Με την ενεργοποίηση εμφανίζονται τα επικαιροποιημένα στοιχεία του πάροχου, στα οποία θα επικοινωνήσετε για να κλείσετε το ραντεβού σας και ενημερώνεστε για τυχόν έκτακτες ανακοινώσεις. Κατά την 9μηνη διάρκεια ισχύος κάθε voucher μπορεί να αλλάζουν τα στοιχεία επικοινωνίας (Τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ) ή και να χρειάζεται να ενημερωθούν οι δωρολήπτες για έκτακτες ανακοινώσεις αναφορικά με το δώρο που τους έκαναν.
4. Κατά την ενεργοποίηση ενημερώνεστε και με τους όρους χρήσης της Baladeur Ltd.

 

Η ενεργοποίηση ραντεβού καταργεί το δικαίωμα αλλαγής του δώρου με άλλο!

Η ενεργοποίηση ραντεβού είναι υποχρεωτική για να απολαύσετε την εμπειρία που σας έκαναν δώρο, αλλά καλό είναι να την κάνετε μόνο όταν είστε σίγουροι ότι δεν θα αλλάξετε το δώρο σας, ώστε να μην χάσετε το δικαίωμα αλλαγής!

 

Πώς γίνεται η ενεργοποίηση ραντεβού;

  • Αν πρόκειται για voucher 9μηνης διάρκειας ισχύος, τότε όταν αποφασίσετε ποια συγκεκριμένη ημερομηνία εντός της 9μηνης διάρκειας ισχύος θέλετε να απολαύσετε την εμπειρία, μπείτε στο www.baladeur.gr και από το κουμπί “Αξιοποίηση voucher” επιλέξτε “Ενεργοποίηση ραντεβού” για να κλείσετε ραντεβού.

  • Η ενεργοποίηση ραντεβού συστήνουμε να ολοκληρώνεται το αργότερο 3 μήνες πριν από την ημερομηνία λήξης του voucher και πάντως όχι μετά τον όγδοο μήνα. Μην εξαντλείτε τα περιθώρια ισχύος του voucher γιατί ενδέχεται να μη βρίσκετε διαθεσιμότητα. Ενεργοποιήσεις που γίνονται το τελευταίο τρίμηνο ισχύος του voucher δεν εξασφαλίζουν διαθεσιμότητα.

  • Μην προσέλθετε στον πάροχο της εμπειρίας χωρίς να έχετε κάνει “Ενεργοποίηση ραντεβού” γιατί το voucher σας δεν θα φαίνεται στο σύστημα. Μετά από την ημερομηνία λήξης του το voucher δεν έχει καμία ισχύ.
 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία

Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ή δυσκολίας πριν ή και μετά το κλείσιμο του ραντεβού, πρέπει να επικοινωνήσετε την ίδια στιγμή (όχι αργότερα) μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.Μην ξεχνάτε να προσκομίζετε το voucher

Την ημέρα του ραντεβού σας μην ξεχάσετε να προσκομίσετε το voucher στον πάροχο της εμπειρίας.

 

 

 

Ακολουθήστε τα άυλα δώρα. Χαρίζουν ζωή!
credit cards
Baladeur Δράσεις Τέχνη Πολιτισμός Ltd
Επιστημονικές & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Ελλάδα
ΑΦΜ: 997730972, ΔΟΥ: Γλυφάδας
Τηλ: 2109635069, info@baladeur.gr
ΜΗΤΕ 0261E60000724600, ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2020, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων μας είναι πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.


Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr