Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ενεργοποίηση Ραντεβού

 


Τί είναι η ενεργοποίηση ραντεβού;

Ενεργοποίηση ραντεβού σημαίνει μετατροπή του voucher από ελεύθερο για κάθε αξιοποίηση σε δεσμευμένο για άμεσο ραντεβού στην πρώτη ελεύθερη ημερομηνία βάσει διαθεσιμότητας τις επόμενες ημέρες. Όταν το voucher είναι ελεύθερο ή αλλιώς ανενεργό, μπορείτε να το αξιοποιήσετε με διάφορους τρόπους (αλλαγή εμπειρίας, μεταβίβαση κ.α.) ενώ όταν το ενεργοποιείτε για ραντεβού αποκλείετε κάθε άλλο τρόπο αξιοποίησης δεσμεύοντάς το αποκλειστικά και μόνο για άμεσο ραντεβού.


Πότε & γιατί χρειάζεται η ενεργοποίηση ραντεβού;

 • Η Ενεργοποίηση ραντεβού χρειάζεται μόνο όταν είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε ραντεβού για την εμπειρία που μας έκαναν δώρο τις αμέσως επόμενες ημέρες και όταν είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να θελήσουμε αλλαγή της εμπειρίας αυτής με άλλη.

 • Η Ενεργοποίηση ραντεβού εμφανίζει ηλεκτρονικά το voucher στον πάροχο για να μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Μην προσέρχεστε στους παρόχους με ανενεργό voucher γιατί δεν μπορούν να σας εξυπηρετήσουν. Η on-line ενεργοποίηση ραντεβού είναι απαραίτητη για να μπορεί ο πάροχος της υπηρεσίας να αντιπαραβάλει το voucher που θα του προσκομίσετε με αυτά που του εμφανίζονται ως έγκυρα.

Μην ενεργοποιείτε ραντεβού:

 • Αν δεν είστε διαθέσιμοι για ραντεβού εντός των επόμενων 30 ημερών.
  Αυτό ισχύει για τα vouchers 9μηνης διάρκειας ισχύος. Η ενεργοποίηση ραντεβού σας δεσμεύει για υλοποίηση της υπηρεσίας εντός των επόμενων 30 ημερών, βάσει διαθεσιμότητας. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στις ημερομηνίες που επιθυμείτε, τότε επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς για να απενεργοποιήσουμε το voucher σας. Ενεργοποίηση ραντεβού μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στιγμή εντός της διάρκειας ισχύος του voucher. Ανεξαρτήτως της ενεργοποίησης, το voucher θα ακυρωθεί σε περίπτωση που με δική σας υπαιτιότητα δεν υλοποιηθεί εμπρόθεσμα το ραντεβού.

 • Αν δεν είστε σίγουροι ότι αποκλείεται να χρειαστεί να αλλάξετε το δώρο που σας έκαναν.
  Μετά από την ενεργοποίηση ραντεβού δεν θα μπορείτε να αλλάξετε το δώρο σας με άλλο. Ενδείκνυται να διατηρείτε το δικαίωμα της αλλαγής όσο περισσότερο μπορείτε, κάνοντας ενεργοποίηση ραντεβού, μόνο όταν είστε σίγουροι ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε το δώρο σας με άλλο.

 • Αν το voucher που έχετε είναι παλιότερο από τις 12/7/2015.
  Η ενεργοποίηση ραντεβού λειτουργεί μόνο για vouchers από 12/7/2015 και μετά. Τα παλαιότερα vouchers έχουν διαφορετικό τρόπο ενεργοποίησης ραντεβού. Αν έχετε παλιό voucher τότε ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.


Πώς γίνεται η ενεργοποίηση ραντεβού;

 • Αν πρόκειται για voucher 9μηνης διάρκειας ισχύος, τότε όταν αποφασίσετε ποια συγκεκριμένη ημερομηνία εντός της 9μηνης διάρκειας ισχύος θέλετε να απολαύσετε την εμπειρία, μπείτε στο www.baladeur.gr και από το κουμπί “Αξιοποίηση voucher” επιλέξτε “Ενεργοποίηση ραντεβού” για να κλείσετε ραντεβού.

 • Αυτό θα πρέπει να το ολοκληρώσετε αρκετά πριν από την ημερομηνία λήξης του voucher (ενδείκνυται τουλάχιστον 1 μήνα πριν τη λήξη) ώστε να υπάρχει περιθώριο διαθεσιμότητας.

 • Μην προσέλθετε στον πάροχο της εμπειρίας χωρίς να έχετε κάνει “Ενεργοποίηση ραντεβού” γιατί το voucher σας δεν θα φαίνεται στο σύστημα. Μετά από την ημερομηνία λήξης του το voucher δεν έχει καμία ισχύ.
 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία

Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ή δυσκολίας πριν ή και μετά το κλείσιμο του ραντεβού, πρέπει να επικοινωνήσετε την ίδια στιγμή (όχι αργότερα) μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.Μην ξεχνάτε να προσκομίζετε το voucher

Την ημέρα του ραντεβού σας μην ξεχάσετε να προσκομίσετε το voucher στον πάροχο της εμπειρίας.

 

 

 

Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701
Τηλ: 210 - 9635069, E-mail: info@baladeur.gr
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2018, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr