Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Οδήγηση & Πτήσεις Sports & Activities Φροντίδα & Απόδραση Γεύσεις & Events Τέχνη & Διάφορα Έξυπνα Δώρα Δώρα για ποιον Δώρα για χαρακτήρες Δώρα με αφορμή Δώρα για εποχές Δωροεπιταγές
Μένουμε Ασφαλείς
Δώρο Οδήγηση Ferrari
Δώρο Παραπέντε
Δώρο Πτήση με Αεροπλάνο
Δώρο ιππασία
Δώρο Private Ιστιοφόρα
Δώρο Scuba Diving
Δώρο Δείπνο
Για ποιον
Κατηγορία
Τιμή
Είναι ανοικτά εισιτήρια για όμορφες εμπειρίες ζωής (vouchers 9μηνης κυρίως διάρκειας ισχύος), σε Συσκευασία δώρου! Εξοφλούνται εύκολα, Παραδίδονται άμεσα ακόμα και με e-mail και έχουν δικαίωμα Αλλαγής! Baladeur.gr, από το 2005! More…

Πρωτότυπα δώρα εμπειρίας. Πρωτότυπα δώρα Baladeur, από το 2005!

Δώρα για άντρες, δώρα για γυναίκες, δώρα για ζευγάρια, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου, δώρα επετείου, Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα, Δώρα Χριστουγέννων και για κάθε άλλη περίσταση, με άμεση παράδοση vouchers 9μηνης διάρκειας σε μοναδικές συσκευασίες δώρου ή και με e-mail! Τα δώρα Baladeur δεν είναι τυχαία στην κορυφή των προτιμήσεων για on-line δώρα πανελλαδικά. Η Baladeur Ltd αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως η εταιρία που δημιούργησε την έννοια “άυλο δώρο” - “δώρο εμπειρίας” για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα, από το 2005. Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα έχουν αξιοποιήσει με έξυπνο τρόπο τα πρωτότυπα εταιρικά δώρα Baladeur ως κίνητρο αγοράς προϊόντων τους (Hewlett Packard, LG κ.α.), ως δώρα σε διαγωνισμούς (Nestea, Gauloise, Sony Vaio, Allou Fan Park, Autovision, ΟΠΑΠ κ.α.), ως δώρα σε συνεργάτες, πελάτες, φίλους, κοπή πίτας, προαγωγή, μεταγραφή κλπ (Δείτε το εταιρικό πελατολόγιό μας).

Γιατί Baladeur;
Χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες από το 2005, Εγγύηση τιμών, 100% ασφάλεια, on-line κλείσιμο ραντεβού, Ποικιλία συσκευασιών δώρου, 9μηνη διάρκεια ισχύος των vouchers, 9μηνο δικαίωμα αλλαγής, δικαίωμα επιστροφής, δικαίωμα παράτασης ισχύος, φυσικό κατάστημα, έτοιμες ιδέες ευχών ανάλογα με τα δώρα που επιλέγετε, τηλεφωνική, επί τόπου ή και on-line παραγγελία, άμεση παράδοση και εξόφληση όχι μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, αλλά και με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή και μετρητοίς στο φυσικό μας κατάστημα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

> Ανέπαφες αποστολές δώρων
> Δωρεάν παρατάσεις λόγω κορωνοϊού
> Όλες οι ανακοινώσεις…
Ακολουθήστε τα άυλα δώρα. Χαρίζουν ζωή!
credit cards
Baladeur Δράσεις Τέχνη Πολιτισμός Ltd
Επιστημονικές & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Ελλάδα
ΑΦΜ: 997730972, ΔΟΥ: Γλυφάδας
Τηλ: 2109635069, info@baladeur.gr
ΜΗΤΕ 0261E60000724600, ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2020, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων μας είναι πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.


Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr