Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Δωρεάν παρατάσεις λόγω lockdown!

16/03/2020
Δωρεάν λόγω κορονοϊού

Τελευταία ενημέρωση: 29/5/2020. Μετά από την πολύ δύσκολη περίοδο του lockdown, οι εμπειρίες ζωής έγιναν και πάλι Νο1 στις προτιμήσεις του κόσμου για ποιοτικά δώρα! Σας ευχαριστούμε! 

Λόγω της περιόδου του lockdown, η διάρκεια ισχύος όλων των vouchers παρατάθηκε δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα συνέπιπτε η ισχύς τους με το κλείσιμο των επιχειρήσεων που τα εξυπηρετούν (πάροχοι). Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία άλλη ενέργεια για αυτήν την παράταση ισχύος εκτός από το να υπολογίσετε τον χρόνο που παρατείνεται το voucher σας, ώστε ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΛΗΞΕΙ να κλείσετε το ραντεβού σας.

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ VOUCHERS που εντός της διάρκειας ισχύος τους περιλαμβάνεται χρονικό διάστημα από τις 9 Μαρτίου 2020 (που θεωρείται ως η πρώτη ημέρα που έκλεισαν οι επιχειρήσεις) έως και την πρώτη ημέρα που θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις των οποίων αναστάλθηκε η λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού. Οι ημερομηνίες ανοίγματος ποικίλουν ανά είδος επιχείρησης βάσει ανακοινώσεων της κυβέρνησης.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ: Δείτε τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης ισχύος που αναγράφει το voucher σας (κάποια vouchers δεν ισχύουν για 9 μήνες καθώς προέρχονται από αλλαγή) και υπολογίστε πόσες από τις ημέρες που ίσχυε το voucher ήταν κλειστός ο πάροχος λόγω covid-19. Τόσες ημέρες θα παραταθεί το voucher από την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης του ή από την ημερομηνία ανοίγματος του πάροχου (όποιο είναι τελευταίο χρονικά). Υπολογίστε ότι ο πάροχος έκλεισε στις 9/3/2020 και άνοιξε την ημερομηνία που θα σας πει ο ίδιος.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ: Αν το κλείσιμο του πάροχου συνέπιπτε για 35 ημέρες με τη διάρκεια ισχύος που αναγράφει το voucher, τότε η νέα ημερομηνία λήξης του voucher είναι 35 ημέρες μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης του ή μετά από την ημερομηνία ανοίγματος του πάροχου (όποιο είναι τελευταίο χρονικά).

ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ:

 • Πριν περάσει η ημερομηνία ληξης που αναγράφει το voucher σας θα πρέπει ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν το δωράκι να προχωρήσετε άμεσα σε on-line ενεργοποίηση του voucher σας για ραντεβού, ανεξάρτητα από το αν έχουν ανοίξει ή όχι οι επιχειρήσεις. Κάνοντας ενεργοποίηση σας εμφανίζονται τα στοιχεία του πάροχου με τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε για να σας κλείσει από τώρα το ραντεβού σας για όταν ανοίξει. Αν δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα ανοίξει, τότε επικοινωνείτε εκ νέου μαζί του όταν σας πει ότι θα γνωρίζει την τελική ημερομηνία που θα ανοίξει. Μην αφήσετε να περάσει χρόνος από το άνοιγμα γιατί μπορεί να περάσει και το χρονικό διάστημα της παράτασης που δικαιούστε.

 • Αν έχει λήξει το voucher σας τότε, ΜΟΝΟ εφόσον δεν έχει περάσει και το χρονικό διάστημα της παράτασης που δικαιούστε λόγω covid-19, στείλτε μας e-mail στο info@baladeur.gr με τίτλο: "Ενεργοποίηση Ληγμένου Voucher για Ραντεβού, λόγω covid-19" και με το εξής κείμενο: "Ονομάζομαι: (Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας) και είμαι δικαιούχος του ληγμένου voucher με κωδικό: (Γράψτε τον 15ψήφιο κωδικό του voucher που ξεκινάει από V). Γνωρίζω και αποδέχομαι ότι η διάρκεια ισχύος του συγκεκριμένου voucher παρατάθηκε δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα συνέπιπτε η ισχύς του με το κλείσιμο της επιχείρησης που το εξυπηρετεί (πάροχος). Παρακαλώ όπως με την άδειά μου προχωρήσετε στην ενεργοποίηση του voucher και απαντώντας σε αυτό το e-mail μου αποστείλετε αντίγραφο της ενεργοποίησης με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που χρειάζονται για να κλείσω το ραντεβού μου. Για την ενεργοποίηση αυτή δηλώνω ότι αποδέχομαι τους όρους του Baladeur.gr. Αμέσως μόλις λάβω το αντίγραφο της ενεργοποίησης δεσμεύομαι να κλείσω άμεσα το ραντεβού μου. Γνωρίζω ότι η υλοποίηση της εμπειρίας πρέπει να ολοκληρωθεί εντός του χρονικού διαστήματος της παράτασης που δικαιούμαι λόγω covid-19 και όχι αργότερα. Ο αριθμός του κινητού μου τηλεφώνου είναι: (Γράψτε τον αριθμό του κινητού σας). Τα προσωπικά μου στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν πουθενά αλλού, παρά μόνον για την εξυπηρέτησή μου αναφορικά με το voucher και το ραντεβού μου."

EXTRA 3μηνη ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΙΣΧΥΟΣ με κόστος 20€. Αν εκτός από τη δωρεάν παράταση ισχύος που έτσι κι αλλιώς παίρνετε λόγω κορωνοϊού, θέλετε επιπλέον και την 3μηνη παράταση ισχύος που ανέκαθεν διατίθεται με κόστος 20€, τότε μπορείτε να την κάνετε με τους εξής τρόπους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε ξαναπάρει 3μηνη παράταση για το ίδιο voucher:

 • Πριν περάσει η ημερομηνία ληξης που αναγράφει το voucher σας κάνετε on-line την παράτασή σας από εδώ

 • Αν έχει λήξει το voucher σας τότε, ΜΟΝΟ εφόσον δεν έχει περάσει και το χρονικό διάστημα της δωρεάν παράτασης που δικαιούστε λόγω covid-19, καταθέστε 20€ σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης, με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και στείλτε μας e-mail στο info@baladeur.gr με τίτλο: "3μηνη παράταση ισχύος με κόστος 20€, Ληγμένου Voucher που ήδη έχει πάρει δωρεάν παράταση ισχύος λόγω covid-19" και με το εξής κείμενο: "Ονομάζομαι: (Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας) και είμαι δικαιούχος του ληγμένου voucher με κωδικό: (Γράψτε τον 15ψήφιο κωδικό του voucher που ξεκινάει από V). Γνωρίζω και αποδέχομαι ότι η διάρκεια ισχύος του συγκεκριμένου voucher παρατάθηκε δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα συνέπιπτε η ισχύς του με το κλείσιμο της επιχείρησης που το εξυπηρετεί (πάροχος). Κατόπιν της κατάθεσης 20€ που ήδη σας έκανα στην Τράπεζα (Γράψτε το όνομα της τράπεζας που καταθέσατε), με την άδειά μου προχωρήσετε σε extra 3μηνη παράταση ισχύος του voucher και απαντώντας σε αυτό το e-mail μου αποστείλετε αντίγραφο της παράτασης με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που χρειάζεται να επισυνάψω στο voucher. Για την παράταση αυτή δηλώνω ότι αποδέχομαι τους όρους του Baladeur.gr. Ο αριθμός του κινητού μου τηλεφώνου είναι: (Γράψτε τον αριθμό του κινητού σας). Τα προσωπικά μου στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν πουθενά αλλού, παρά μόνον για την εξυπηρέτησή μου αναφορικά με την extra παράταση του voucher."

  ALPHA BANK Αριθμός λογαριασμού: 154.00.2320.011810
  IBAN: GR03.0140.1540.1540.0232.0011.810

  Δικαιούχος: Baladeur Ltd, 19 Gounari, 16562, Ano Glyfada, Greece

  EUROBANK Αριθμός λογαριασμού: 0026.0019.5102.0076.4921

  IBAN: GR62.0260.0190.0005.1020.0764.921

  Δικαιούχος: Baladeur Ltd, 19 Gounari, 16562, Ano Glyfada, Greece

 

Είμαστε σε επιφυλακή για τυχόν επέκταση, περιορισμό ή κατάργηση των ανωτέρω, οποιαδήποτε στιγμή, βάσει των εξελίξεων που αλλάζουν διαρκώς τα δεδομένα και με γνώμονα πάντα τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

 

 

Κωδικός πακέτου : 944907c8-4a52-42a6-b2ad-769ee3119869
Ακολουθήστε τα άυλα δώρα. Χαρίζουν ζωή!
credit cards
Baladeur Δράσεις Τέχνη Πολιτισμός Ltd
Επιστημονικές & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Δ. Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Ελλάδα
ΑΦΜ: 997730972, ΔΟΥ: Γλυφάδας
Τηλ: 2109635069, info@baladeur.gr
ΜΗΤΕ 0261E60000724600, ΓΕΜΗ 0009511501000
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2020, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων μας είναι πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.


Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr