Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

15ος χρόνος Baladeur.gr!

01/11/2019
Εταιρικοί Πελάτες Baladeur.gr

Το Baladeur.gr διανύει τον 15ο χρόνο λειτουργίας του!

  • Μοναδικοί σε τεχνογνωσία στις εμπειρίες και τα δώρα εμπειρίας από το 2005!
    To Baladeur.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα που έφερε την ιδέα των δώρων εμπειρίας από την Αγγλία, δημιουργώντας ουσιαστικά «σχολή» μιας νέας πρότασης εμπειριών & δώρων για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια του Baladeur.gr έγιναν στις 25/11/2005. Έπειτα από 2 χρόνια λειτουργίας του Baladeur.gr, το 2007 γεννήθηκε ο πρώτος ανταγωνιστής του, το "days4u.gr", το οποίο είχε και αυτό έδρα στην Αθήνα. Από τον επόμενο χρόνο και μετά γεννήθηκαν και άλλοι αξιόλογοι ανταγωνιστές, το "dreamdays.gr" στην Αθήνα, το "clickagift.gr" στη Θεσσαλονίκη και κάποια άλλα μικρότερα καταστήματα δώρων εμπειρίας. Ο ανταγωνισμός συνέβαλλε μεν στην άνοδο του θεσμού των δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα, δεν άντεξε δε στις απαιτήσεις του χώρου. Η παροχή υπηρεσιών δώρων εμπειρίας απαιτεί ιδιαίτερες και ποικίλες γνώσεις, πολυετή πείρα, ξεχωριστές άδειες, ποιοτικές - αποκλειστικές συνεργασίες, διαχείριση ευθυνών και αντιμετώπιση πρωτόγνωρων δυσκολιών για τα ελληνικά δεδομένα, ώστε να μπορεί να εκτελείται νόμιμα, βιώσιμα, με ποιότητα και συνέπεια. Από το 2015 και μετά, το Baladeur.gr είναι και πάλι ο μοναδικός ποιοτικός, καθιερωμένος και μακροβιώσιμος εκπρόσωπος των δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα.
  • Διαρκής εξέλιξη.
    Κάθε χρόνο το Baladeur.gr βελτιώνεται, επεκτείνεται και εμπλουτίζει την γκάμα των πακέτων του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου για πρωτότυπα δώρα, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο τομέα, αυτό της παροχής υπηρεσιών για τη χαρά και τη ζωή, με πρωτογενείς και δευτερογενείς υπηρεσίες για ιδιώτες και εταιρίες, με events, happenings, team building, παρουσιάζοντας πάντα στο πελατολόγιό του με τιμή, από τους απλούς ιδιώτες πελάτες έως και τις μεγαλύτερες εταιρίες πανελλαδικά.

 

 

Κωδικός πακέτου : c6c9f9eb-73b2-47b8-9103-4229ce45ec4e

Δώρα Γάμου 2019

24/05/2019
Πρωτότυπα δώρα γάμου

Η ποιοτικότερη λύση δώρου για νιόπαντρα ζευγάρια!

Από το 2005 έως και σήμερα, τα Δώρα Γάμου Baladeur αποτελούν την ποιοτικότερη λύση δώρου για νιόπαντρα ζευγάρια. Τί καλύτερο από το να τους χαρίσετε τη δυνατότητα να βιώσουν όμορφες εμπειρίες ζωής! Δώρα Εμπειρίας Baladeur. No1 στα δώρα εμπειρίας από το 2005!

Μερικά από τα Best Sellers των δώρων γάμου Baladeur είναι τα εξής:

Και πάνω από 450 άλλες ιδέες για δώρα γάμου, σε συσκευασία δώρου της επιλογής σας ή και με e-mail!

Προσοχή, οι τιμές μπορεί στο μεταξύ να αλλάξουν.

Κωδικός πακέτου : 3d61d1f5-514b-4765-95d1-2e18ae37c867

Δώρα γενεθλίων... για παντοτινούς νέους!

28/02/2019
Πρωτότυπα δώρα γενεθλίων

Καμία άλλη αφορμή για δώρο δεν είναι τόσο σημαντική όσο η ημέρα της γέννησής μας. Το δώρο γενεθλίων είναι ίσως το σημαντικότερο δώρο που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια κάθε χρόνου.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για δώρο μιας πολύ προσωπικής γιορτής προς τιμήν της ίδιας μας της ύπαρξης!  

Τί γίνεται όμως όταν αρχίζουμε να αισθανόμαστε ότι η ημέρα των γενεθλίων δεν είναι παρά η σημαντικότερη υπενθύμιση ότι γερνάμε; Από κάποια ηλικία και μετά, η πραγματικότητα δεν απέχει και πολύ από αυτή τη διαπίστωση. Σε ακραίες μάλιστα περιπτώσεις η ημέρα των γενεθλίων είναι ανεπιθύμητη και προκαλεί ακόμα και την ανάγκη να εξαφανιστούμε από προσώπου γης. Έτσι ίσως καταφέρουμε να αποφύγουμε τα αναρίθμητα τηλέφωνα φίλων, που μας διαβεβαιώνουν ότι η ηλικία μας δεν φαίνεται με τίποτα… Εντάξει, ορισμένοι μπορεί και να το εννοούνε…

Τα δώρα γενεθλίων είναι οι καλύτεροι μαρτυριάρηδες για την ηλικία μας. Για παράδειγμα, άλλο είναι να σου κάνουν δώρο ένα ζευγάρι χειμωνιάτικες παντόφλες και άλλο να σου χαρίσουν ένα δώρο εμπειρίας skydiving ή μια εμπειρία ρομαντικής βόλτας με άλογα στη φύση!... Δώρα εμπειρίας λοιπόν, για όσους είναι ή αισθάνονται νέοι και δραστήριοι! Γιατί όταν σου χαρίζουν ένα δώρο εμπειρίας, ακόμα και μια εμπειρία spa να είναι, αισθάνεσαι ότι όχι μόνο… είσαι, αλλά και δείχνεις νεότερος!...