Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Τα πιο πρωτότυπα δώρα γάμου στην Ελλάδα!

11/01/2019

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο γάμου. Ένα πολύ εντυπωσιακό δώρο γάμου μπορεί να είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα τους χαρίσετε, σε συσκευασία δώρου της επιλογής σας ή ακόμα και με e-mail!

Ελάχιστα ζευγάρια θυμούνται τι τους χάρισε ο καθένας ως δώρο γάμου, εκτός και αν πρόκειται για δώρο εμπειρίας Baladeur!

 • Tα Δώρα Baladeur είναι εμπειρίες ζωής σε συσκευασία δώρου!
  Οι εμπειρίες ζωής πωλούνται με τη μορφή gift vouchers  (σαν ανοικτά “εισιτήρια”), εννιάμηνης κυρίως διάρκειας ισχύος, με εγγύηση τιμής, σε δωρεάν συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα και οδηγίες χρήσης. Οι αποδέκτες των vouchers έχουν δικαίωμα να αλλάξουν την εμπειρία που τους χάρισαν, με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία επιλέξουν από εκατοντάδες ιδέες στο www.baladeur.gr! Οι εμπειρίες ζωής που γίνονται δώρο, λέγονται και δώρα εμπειρίας.

 • Παραδείγματα δώρων Baladeur
  Δείτε ορισμένες από τις εμπειρίες που μπορείτε να αγοράσετε ως δώρο: Οδήγηση Super Cars (Ferrari, Rally κ.α.), Συγκυβέρνηση αεροπλάνου ή ελικόπτερου,   Ρομαντικά δείπνα, Πρωτότυπα weekends, Εκπλήξεις, Αποδράσεις, Ιππασία, Rafting, Ξιφασκία, Παραπέντε Spa και εκατοντάδες άλλα πακέτα δραστηριοτήτων.

 • Τιμές & περιστάσεις
  Τα δώρα Baladeur πωλούνται σε τιμές που ξεκινούν από 10€, μπαίνουν σε συσκευασία δώρου της επιλογής σας και τα χαρίζετε σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, σε κάθε περίσταση: ονομαστική γιορτή, γενέθλια, γάμος, Χριστούγεννα, διαγωνισμός, bonus συνεργατών κλπ.

 • Πώς τα αγοράζετε;
  Αγοράστε δώρα Baladeur οn-line στο www.baladeur.gr ή επί τόπου στα γραφεία μας ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες.

 • Πώς τα εξοφλείτε;
  Εξοφλήστε τα με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στα γραφεία μας.

 • Πώς τα παραλαμβάνετε;
  Τα δώρα εμπειρίας είναι ετοιμοπαράδοτα. Παραλάβετέ τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή άμεσα στα γραφεία μας ή με courier για επόμενη ημέρα παράδοση πανελλαδικά.

 • Πώς αξιοποιούνται;
  Αν σας έκαναν δώρο μία εμπειρία Baladeur, ελέγξτε αμέσως την ημερομηνία λήξης που αναγράφει το “voucher” του δώρου. Μέχρι αυτήν την ημερομηνία θα πρέπει να έχετε απολαύσει την εμπειρία που σας χάρισαν. Τα vouchers έχουν συνήθως 9μηνη διάρκεια ισχύος. Ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο σας και κλείστε ραντεβού για την εμπειρία σας.

 • Αλλαγές & Παρατάσεις
  Τον πρώτο μήνα από την αγορά voucher 9μηνης διάρκειας, μπορείτε αν θέλετε να το αλλάξετε δωρεάν on-line με άλλο, ή πριν λήξει, μπορείτε αν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ισχύος του για άλλους 3 μήνες. Από το κουμπί “Βοήθεια” και το κουμπί “Όροι Χρήσης” στο Baladeur.gr και από τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο σας ή και επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς, μπορείτε να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα δώρα Baladeur και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα αξιοποιήσετε.

 • Δωροεκπλήξεις & Δωροεπιταγές
  Οι δωροεκπλήξεις Baladeur είναι συνήθως εκπτωτικά κουπόνια ή λαχνοί, που δεν πωλούνται και συνοδεύουν δωρεάν ορισμένα δώρα Baladeur. Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφουν και αξιοποιήστε τις πριν λήξουν. Οι δωροεπιταγές Baladeur είναι κουπόνια που εξαργυρώνονται σε δώρα Baladeur. Αν σας χάρισαν δωροεπιταγή Baladeur, ελέγξτε αμέσως την ημ/νία λήξης που αναγράφει και συμβουλευτείτε τις οδηγίες που τη συνοδεύουν, ώστε να την εξαργυρώσετε πριν τη λήξη της, επιλέγοντας δώρα από το www.baladeur.gr.
Κωδικός πακέτου : 3af2abfd-a1dc-4dc5-b9f0-f46813d05c09

Διαγωνισμός Δώρα Χριστουγέννων

09/12/2018

Κερδίστε χριστουγεννιάτικα δώρα εμπειρίας από το Νο1 e-shop δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα, www.baladeur.gr

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ
Προϋπόθεση για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό είναι να είστε fan της σελίδας Baladeur.gr στο Facebook. Το μόνο που χρειάζεται μετά είναι να κάνετε τουλάχιστον 1 comment στο διαγωνισμό στο Facebook απαντώντας στην ερώτηση: «Αν το ξωτικό της φωτογραφίας μπορούσε να σας χαρίσει 1 και μοναδικό δώρο εμπειρίας για το 2019, τί δώρο θα του ζητούσατε;»

ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ
Οι fans του Baladeur.gr που θα γράψουν τα 2 ωραιότερα comments θα κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή των 50€ για δώρα εμπειρίας Baladeur!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Comments μπορείτε να γράφετε έως και τις 07/01/2019 στις 16:00, οπότε και λήγει ο διαγωνισμός μας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 07/01/2019 έως το αργότερο τις 21:00, σε αυτό το post.

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Το δώρο που θα ζητούσατε από το ξωτικό μπορεί να είναι οτιδήποτε φτιάξετε με τη φαντασία σας ή και οτιδήποτε επιλέξετε από το www.baladeur.gr.
• Προσοχή: Όσοι γράφουν comment χωρίς να είναι fans της σελίδας Baladeur.gr στο Facebook δεν θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
• Η αξιολόγηση των comments θα γίνει από την Baladeur Ltd. Κριτήριο για την αξιολόγηση των comments που θα κερδίσουν θα είναι η πρωτοτυπία και η απήχησή τους στους επισκέπτες του διαγωνισμού και στους fans της σελίδας Baladeur.gr.
• Φωτογραφίες επιτρέπονται.
• Επιτρέπεται αν θέλετε να συμμετέχετε με περισσότερα από 1 comments.
• Αν μετά από το διαγωνισμό κάποιοι αφαιρέσουν ή προσθέσουν likes, δεν επηρεάζεται το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.
• Ο διαχειριστής του Baladeur.gr μπορεί να διαγράφει όσα comments κρίνει ότι δεν ταιριάζουν ή προσβάλλουν το διαγωνισμό.
• Ο διαγωνισμός διεξάγεται με πλήρη και αποκλειστική ευθύνη της Baladeur Ltd. Tο Facebook έχει κάθε δικαίωμα να διακόψει το διαγωνισμό ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο θεωρεί ότι αυτός δεν πρέπει να προβάλλεται από την πλατφόρμα του. Σε αυτή την περίπτωση ο διαγωνισμός θα ακυρωθεί.

 

 

Κωδικός πακέτου : 4a9d3640-d03e-48cb-8a8c-18052fb128c3

Τα Δώρα Εμπειρίας τους άλλαξαν τη ζωή! (photos)

06/09/2018

Ήταν 8 χρόνια παντρεμένοι, όταν τα δώρα εμπειρίας έγινα η αιτία να... ξυπνήσουν. Δείτε αναλυτικότερα την ιστορία τους και φωτογραφίες στο άρθρο του newsbeast.gr

Κωδικός πακέτου : 371e6c8b-53ff-4d48-8f42-683e75711c77

Δώρα Γάμου 2018

06/04/2018

Η ποιοτικότερη λύση δώρου για νιόπαντρα ζευγάρια!

Από το 2005 έως και σήμερα, τα Δώρα Γάμου Baladeur αποτελούν την ποιοτικότερη λύση δώρου για νιόπαντρα ζευγάρια. Τί καλύτερο από το να τους χαρίσετε τη δυνατότητα να βιώσουν όμορφες εμπειρίες ζωής! Δώρα Εμπειρίας Baladeur. No1 στα δώρα εμπειρίας από το 2005!

Μερικά από τα Best Sellers των δώρων γάμου Baladeur είναι τα εξής:

Και πάνω από 450 άλλες ιδέες για δώρα γάμου, σε συσκευασία δώρου της επιλογής σας ή και με e-mail!

Προσοχή, οι τιμές μπορεί στο μεταξύ να αλλάξουν.

Κωδικός πακέτου : 3d61d1f5-514b-4765-95d1-2e18ae37c867

Δώρα Χριστουγέννων 2015

16/09/2015

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, το Baladeur.gr ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους φανατικούς των δώρων Baladeur και για τα φετινά Χριστούγεννα 2015, όχι μόνο on-line, αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα στην Άνω Γλυφάδα!

Από το 2005 μέχρι και σήμερα, δίνουμε ιδέες για τα πιο πρωτότυπα Δώρα Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς, για όλη την οικογένεια και τις επιχειρήσεις. Μόνο που φέτος έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάζουμε τα δώρα μας μέσα από την ολοκαίνουρια πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος, που εγκαινιάσαμε τον Ιούλιο του 2015!

Το ανακαινισμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει εκπληκτικά εργαλεία για τις αγορές σας. Χαρίστε Χριστουγεννιάτικα Δώρα εμπειρίας σε μικρούς και μεγάλους, από 10€ και γεμίστε τους με γνώσεις και ανεξίτηλες απίθανες αναμνήσεις, σε… «συσκευασία» δώρου!

 

 

Κωδικός πακέτου : 929079a9-b012-43a4-b3de-eefc965e65b3

10ος χρόνος Baladeur.gr!

11/07/2015

Ήταν 25/11/2005 όταν για πρώτη φορά βγήκε στον "αέρα" το Baladeur.gr! Από τότε κάθε χρόνο το Baladeur.gr βελτιώνεται, επεκτείνεται και εμπλουτίζει την γκάμα των πακέτων του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο τομέα, αυτό της παροχής υπηρεσιών για τη χαρά και τη ζωή, με πρωτογενείς και δευτερογενείς υπηρεσίες για ιδιώτες και εταιρίες, με events, happenings, team building, παρουσιάζοντας πάντα στο πελατολόγιό του με τιμή τις μεγαλύτερες εταιρίες πανελλαδικά.

Έχοντας πλέον μακρόχρονα επιτυχημένη πορεία (από το 2005), η Baladeur Ltd αποτελεί τον μοναδικό σε τεχνογνωσία, με διαφορά, εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής μιας και είναι η εταιρία που πρώτη έφερε την ιδέα από την Αγγλία, δημιουργώντας ουσιαστικά «σχολή» μιας νέας πρότασης εμπειριών & δώρων για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα.

 

Κωδικός πακέτου : d8b6aef6-e6f4-41e9-9237-4d314bea51c4

Το e-shop Baladeur.gr ανακαινίστηκε!

10/07/2015

Από τις 11/7/2015, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.baladeur.gr φόρεσε το καινούριο του ¨κουστούμι" και προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του νέες δυνατότητες! Νέες κατηγορίες, νέο σύγχρονο καλάθι, φίλτρα αποτελεσμάτων, εκπληκτικό προσωπικό λογαριασμό των μελών, λίστες έτοιμων ευχών για τις ευχετήριες κάρτες σας, ρουλέτα αναζήτησης δώρων, αναζήτηση δώρων με αριθμολογία και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Τα δώρα Baladeur στην κορυφή διαρκώς από το 2005!
Τα πρωτότυπα δώρα Baladeur δεν είναι τυχαία στην κορυφή των προτιμήσεων για on-line δώρα πανελλαδικά. Έχοντας πλέον επιτυχημένη πορεία, από το 2005, η Baladeur Ltd αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως η εταιρία που δημιούργησε την έννοια “άυλο δώρο” - “δώρο εμπειρίας” για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα.

 

Δώρα για άνδρες, γυναίκες, ζευγάρια και παιδιά
Αγοράστε μοναδικές εμπειρίες ζωής για πρωτότυπα δώρα γενεθλίων, πρωτότυπα δώρα γάμου, δώρα επετείου, δώρα Χριστουγέννων και δώρα για κάθε άλλη περίσταση, με άμεση παράδοση vouchers 9μηνης διάρκειας σε μοναδικές συσκευασίες δώρου ή και με e-mail!

Εταιρικά και επιχειρηματικά δώρα
Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα έχουν αξιοποιήσει με έξυπνο τρόπο τα δώρα Baladeur ως κίνητρο αγοράς προϊόντων τους (Hewlett Packard, LG κ.α.), ως δώρα σε διαγωνισμούς (Nestea, Gauloise, Sony Vaio, Allou Fan Park, Autovision κ.α.), ως δώρα σε συνεργάτες, πελάτες, φίλους, κοπή πίτας, προαγωγή, μεταγραφή κλπ (Δείτε το εταιρικό πελατολόγιό μας).

Γιατί ξεχωρίζουμε;
Γιατί “παντρεύουμε” απίστευτες υπηρεσίες δημιουργώντας πακέτα υπηρεσιών κατά αποκλειστικότητα, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευασιών παγκοσμίως, 9μηνη διάρκεια ισχύος των vouchers με 9μηνο δικαίωμα αλλαγής, φυσικό κατάστημα, εγγύηση τιμών, ασφάλεια από καταργήσεις υπηρεσιών, δικαίωμα μεταβίβασης, δικαίωμα επιστροφής, on-line κλείσιμο ραντεβού, εργαλείο υπενθυμίσεων γιορτών & γενεθλίων, δώρα με αριθμολογία και για ΑΜΕΑ, έτοιμες ιδέες ευχών ανάλογα με τα δώρα που επιλέγετε, τηλεφωνική, επί τόπου ή και on-line παραγγελία, άμεση παράδοση και εξόφληση με όποιο τρόπο επιθυμείτε!

 

Κωδικός πακέτου : ec9afc1b-7eb1-4cd7-adff-f3f24e75c434
Κοινοποιήστε τα άυλα δώρα Baladeur
credit cards
Baladeur Ltd - Baladeur Travel
Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Greece
Αριθμός ΜΗΤΕ 0206Ε60000410701
Τηλ: 210 - 9635069, E-mail: info@baladeur.gr
Layout: Baladeur Ltd, Development: Aspx.gr, Copyright 2005 - 2019, Baladeur Ltd
Εγγραφείτε στο NEWSLETTER μας
Baladeur.gr | Tο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα
Το Baladeur.gr δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των δώρων που σας προτείνει, αναζητώντας διαρκώς τα πιο έξυπνα, ασυνήθιστα, πρωτότυπα δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Τα είδη δώρων που σας προσφέρει είναι Πρωτότυπες ιδέες για δώρα γιορτής, δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου και εταιρικά δώρα για άντρες, γυναίκες και παιδιά.
Έξυπνες προτάσεις σε ιδέες για δώρα και πρωτότυπα είδη δώρων.

Baladeur Ltd Contact Details:
Main address: 19 Gounari Street, Glyfada 16262 Greece
Tel:+30 210 9635069 , Fax:+30 210 9637669 , E-mail: info@baladeur.gr