Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

15 χρόνια Baladeur.gr!

28/05/2020
Εταιρικοί Πελάτες Baladeur.gr

Το Baladeur.gr διανύει τον 15ο χρόνο λειτουργίας του!

 • Μοναδικοί σε τεχνογνωσία στις εμπειρίες και τα δώρα εμπειρίας από το 2005!
  To Baladeur.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα που έφερε την ιδέα των δώρων εμπειρίας από την Αγγλία, δημιουργώντας ουσιαστικά «σχολή» μιας νέας πρότασης εμπειριών & δώρων για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια του Baladeur.gr έγιναν στις 25/11/2005. Έπειτα από 2 χρόνια λειτουργίας του Baladeur.gr, το 2007 γεννήθηκε ο πρώτος ανταγωνιστής του, το "days4u.gr", το οποίο είχε και αυτό έδρα στην Αθήνα. Από τον επόμενο χρόνο και μετά γεννήθηκαν και άλλοι αξιόλογοι ανταγωνιστές, το "dreamdays.gr" στην Αθήνα, το "clickagift.gr" στη Θεσσαλονίκη και κάποια άλλα μικρότερα καταστήματα δώρων εμπειρίας. Ο ανταγωνισμός συνέβαλλε μεν στην άνοδο του θεσμού των δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα, δεν άντεξε δε στις απαιτήσεις του χώρου. Η παροχή υπηρεσιών δώρων εμπειρίας απαιτεί ιδιαίτερες και ποικίλες γνώσεις, πολυετή πείρα, ξεχωριστές άδειες, ποιοτικές - αποκλειστικές συνεργασίες, διαχείριση ευθυνών και αντιμετώπιση πρωτόγνωρων δυσκολιών για τα ελληνικά δεδομένα, ώστε να μπορεί να εκτελείται νόμιμα, βιώσιμα, με ποιότητα και συνέπεια. Από το 2015 και μετά, το Baladeur.gr είναι και πάλι ο μοναδικός ποιοτικός, καθιερωμένος και μακροβιώσιμος εκπρόσωπος των δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα.
 • Διαρκής εξέλιξη.
  Κάθε χρόνο το Baladeur.gr βελτιώνεται, επεκτείνεται και εμπλουτίζει την γκάμα των πακέτων του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου για πρωτότυπα δώρα, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο τομέα, αυτό της παροχής υπηρεσιών για τη χαρά και τη ζωή, με πρωτογενείς και δευτερογενείς υπηρεσίες για ιδιώτες και εταιρίες, με events, happenings, team building, παρουσιάζοντας πάντα στο πελατολόγιό του με τιμή, από τους απλούς ιδιώτες πελάτες έως και τις μεγαλύτερες εταιρίες πανελλαδικά.

 

 

Κωδικός πακέτου : c6c9f9eb-73b2-47b8-9103-4229ce45ec4e

100% Ανέπαφες Αποστολές Δώρων

18/03/2020
Ανέπαφες Αποστολές Δώρων

Ας γίνουμε όλοι φορείς όμορφων στόχων. Τα δώρα εμπειρίας μας δημιουργούν την προσδοκία των επόμενων όμορφων στιγμών που έρχονται! Χαρίστε θετικά μηνύματα για τη ζωή και τις όμορφες στιγμές της. 

Τα Δώρα Εμπειρίας αποστέλλονται με courier ή ακόμα και στο e-mail των πελατών (άυλα δώρα) χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουμε εμείς τίποτα, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο διασποράς οποιουδήποτε ιού. Ακόμα και οι υλικές συσκευασίες μας στις οποίες μπαίνουν τα vouchers είναι zip close αποστειρωμένες σακούλες όπου μπορεί να μπει ακόμα και φαγητό, ενώ καθημερινά και επανειλημμένως απολυμαίνουμε τους χώρους προετοιμασίας των αποστολών. Οι πελάτες κάνουν ασφαλείς αγορές από το σπίτι τους ή το γραφείο και οι δωρολήπτες τους μπορούν να υλοποιήσουν τις εμπειρίες όποτε θέλουν, σε ασφαλείς περιόδους ισχύος του voucher τους.

 

 

Κωδικός πακέτου : 2029c6df-d975-4693-8e51-fcc4f87ea628

Το "Μένουμε Σπίτι" αλλάζει τις επιχειρήσεις!

17/03/2020
Το Μένουμε Σπίτι αλλάζει τις επιχειρήσεις!

Το “Μένουμε Σπίτι” έγινε σύνθημα
που δύσκολα θα μας επιτρέψει να το αποχωριστούμε ολοκληρωτικά, καθώς ούτως ή άλλως, με ή χωρίς covid-19, όλο και περισσότερο θα κάνουμε πράγματα από το σπίτι, αλλά και όλο και περισσότερο θα θέλουμε να απευθυνθούμε σε μεγαλύτερο κοινό από μακριά!

Ενώνουμε δυνάμεις!
Οι ανέξοδες συνεργασίες και η άμιλλα θα δώσουν λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που εντελώς ξαφνικά καλούνται να λύσουν οι επιχειρήσεις. Ο covid-19, εκτός από την υγεία μας, απειλεί έμμεσα ή άμεσα τις περισσότερες επιχειρήσεις παγκοσμίως, οι οποίες καλούνται στο εξής, αν μπορούν, να έχουν μόνιμα και όχι συγκυριακά στη φαρέτρα των υπηρεσιών τους, υπηρεσίες που θα στοχεύουν σε κοινό που είναι μακριά. Κάθε επιχείρηση που πάει καλά, βοηθάει και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, κινώντας την οικονομία! Επεκτείνουμε τις συνεργασίες μας, ενώνουμε δυνάμεις!


Distance Experiences
Το Baladeur.gr, ως πρωτοπόρο στο Άυλο Δώρο αλλά και τα e-gifts, τα δώρα που αποστέλλονται ακόμα και με e-mail, ετοιμάζει μια νέα κατηγορία δώρων εμπειρίας στην οποία θα προβάλλει αξιοδωρίσιμες υπηρεσίες που μπορεί κάποιος να απολαμβάνει από μακριά ή στον χώρο του! Η νέα κατηγορία θα ονομάζεται “Distance Experiences"

Στείλτε μας πακέτα υπηρεσιών που παρέχετε από απόσταση
Αν έχετε υπηρεσίες που παρέχονται από απόσταση ή εξυπηρετούν γενικότερα τους πελάτες στον χώρο τους, στείλτε μας τα πακέτα σας (περιγραφή, κόστος και αν έχετε φωτογραφίες) στο
info@baladeur.gr για να τα προβάλλουμε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-       Why remote working will be the new normal, even after COVID-19

-       https://builtin.com/remote-work/covid-19-remote-work-future


ΙΔΕΕΣ ΑΞΙΟΔΩΡΙΣΙΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
:

 • Gourmet Dinners Delivery

-          https://www.magickitchen.com/gourmet-meal-delivery/

-          https://www.sendameal.com/gourmet_dinners_delivered

-          https://homebistro.com/

 

 • Breakfast Home Delivery & Room Service από το ξενοδοχείο στο Σπίτι!

-          https://lunchboxxmeals.com/products/breakfast-boxx

 

 • Online Cafe!

-          https://kimolia.eummena.org/

 

 • Virtual Team Building Activities

-       https://biz30.timedoctor.com/virtual-team-building/

-       https://joinpetri.com/

-       https://museumhack.com/virtual-team-building-for-remote-teams/

 

 • Ιππασία και μαθήματα ιππασίας!

-       https://takelessons.com/online/horseback-riding-lessons

-       https://www.youtube.com/user/CarolineRider

-       https://post.edu/blog/2018/10/first-ever-online-bachelor-of-science-in-equine-studies-program/

 

 • On-line Dog Training

-       http://www.onlinek9university.eu/

-       https://www.pennfoster.edu/programs-and-degrees/veterinary-studies/dog-obedience-trainer-instructor-career-diploma

-       https://e-trainingfordogs.com/available-courses/professional-development-programs/

 

 • Online Driving Lessons

-       https://www.udemy.com/topic/driving-lessons/

-       https://www.scenicvalleydrivingschool.net/online-driving-lessons

-       https://www.dallasadultdrivingschoolinc.com/lessons

 

 • Virtual Assistant

-       https://smallbiztrends.com/2016/10/virtual-assistants-guide-small-business.html

 

 • Unusual online classes

-       Become a Pro Gamer  

-       Clown for fun and profit: Learning the art of clowning

-       hypnotize with rapid and instant inductions

-       Digital Footprint  

-       What To Text A Girl You Like

-       Influencing People

-       Communicate with your Animal Telepathically

-       Mindware: Critical Thinking for the Information Age

-       The Science of Well-Being

-       Interior Design Basics

-       In the Studio: Postwar Abstract Painting

-       To Hogwarts, Harry: An Intensive Study of Harry Potter Through the British Isles

-       Learning How to Learn

-       https://www.udacity.com/course/intro-to-artificial-intelligence--cs271#

-       Intro to Virtual Reality

 

Ιδέες για πλατφόρμες μαθημάτων:

-       https://moodle.org/?lang=el

-       https://zoom.us/

-       https://www.webex.com/

-       https://myownconference.com/

-       https://www.openeclass.org/

 

Ιδέες για πλατφόρμες webinars:

-       https://www.webinargeek.com/en

-       https://www.inxpo.com/

-       https://demio.com/

-       https://home.webinarjam.com/index

-       https://webinarninja.com/

 

 

Κωδικός πακέτου : e6b937f2-9260-47db-9e05-589848807b2f

Δωρεάν παρατάσεις λόγω lockdown επί covid-19!

16/03/2020
Δωρεάν λόγω κορονοϊού

Τελευταία ενημέρωση: 16/6/2020. Μετά από την πολύ δύσκολη περίοδο του lockdown, οι εμπειρίες ζωής έγιναν και πάλι Νο1 στις προτιμήσεις του κόσμου για ποιοτικά δώρα! Σας ευχαριστούμε! 

Λόγω της περιόδου του lockdown, η διάρκεια ισχύος όλων των vouchers παρατάθηκε δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα συνέπιπτε η ισχύς τους με το κλείσιμο των επιχειρήσεων που τα εξυπηρετούν (πάροχοι). Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία άλλη ενέργεια για αυτήν την παράταση ισχύος εκτός από το να υπολογίσετε τον χρόνο που παρατείνεται το voucher σας, ώστε ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΛΗΞΕΙ να κλείσετε το ραντεβού σας.

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ VOUCHERS που εντός της διάρκειας ισχύος τους περιλαμβάνεται χρονικό διάστημα από τις 9 Μαρτίου 2020 (που θεωρείται ως η πρώτη ημέρα που έκλεισαν οι επιχειρήσεις) έως και την πρώτη ημέρα που θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις των οποίων αναστάλθηκε η λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού. Οι ημερομηνίες ανοίγματος ποικίλουν ανά είδος επιχείρησης βάσει ανακοινώσεων της κυβέρνησης.

ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΕΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ VOUCHER
Για να έχετε εγγράφως επιβεβαίωση της νέας ημερομηνίας λήξης του voucher σας στείλτε μας e-mail στο info@baladeur.gr με τίτλο: "Αίτημα Αποστολής Νέας Ημερομηνίας Λήξης Ισχύος Voucher Από Δωρεάν Παράταση Λόγω Covid-19" και με το εξής κείμενο: Ονομάζομαι: (Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας) και είμαι δικαιούχος του voucher με κωδικό: (Γράψτε τον 15ψήφιο κωδικό του voucher που ξεκινάει από V). Γνωρίζω και αποδέχομαι ότι η διάρκεια ισχύος του συγκεκριμένου voucher παρατάθηκε δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα συνέπιπτε η ισχύς του με το κλείσιμο της επιχείρησης που το εξυπηρετεί. Παρακαλώ πολύ όπως μου αποστείλετε εγγράφως τη νέα ημερομηνία λήξης του voucher μου και τον τρόπο που αυτή υπολογίστηκε. Ο αριθμός του κινητού μου τηλεφώνου είναι: (Γράψτε τον αριθμό του κινητού σας).

ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ:

 • Πριν περάσει η ημερομηνία λήξης που αναγράφει το voucher σας θα πρέπει ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν το δωράκι να προχωρήσετε άμεσα σε on-line ενεργοποίηση του voucher σας για ραντεβού, ανεξάρτητα από το αν έχουν ανοίξει ή όχι οι επιχειρήσεις. Κάνοντας ενεργοποίηση σας εμφανίζονται τα στοιχεία του πάροχου με τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε για να σας κλείσει από τώρα το ραντεβού σας για όταν ανοίξει. Αν δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα ανοίξει, τότε επικοινωνείτε εκ νέου μαζί του όταν σας πει ότι θα γνωρίζει την τελική ημερομηνία που θα ανοίξει. Μην αφήσετε να περάσει χρόνος από το άνοιγμα γιατί μπορεί να περάσει και το χρονικό διάστημα της παράτασης που δικαιούστε.

 • Αν έχει λήξει το voucher σας τότε, ΜΟΝΟ εφόσον δεν έχει περάσει και το χρονικό διάστημα της παράτασης που δικαιούστε λόγω covid-19, στείλτε μας e-mail στο info@baladeur.gr με τίτλο: "Ενεργοποίηση Ληγμένου Voucher για Ραντεβού, λόγω covid-19" και με το εξής κείμενο: "Ονομάζομαι: (Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας) και είμαι δικαιούχος του ληγμένου voucher με κωδικό: (Γράψτε τον 15ψήφιο κωδικό του voucher που ξεκινάει από V). Γνωρίζω και αποδέχομαι ότι η διάρκεια ισχύος του συγκεκριμένου voucher παρατάθηκε δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα συνέπιπτε η ισχύς του με το κλείσιμο της επιχείρησης που το εξυπηρετεί (πάροχος). Παρακαλώ όπως με την άδειά μου προχωρήσετε στην ενεργοποίηση του voucher και απαντώντας σε αυτό το e-mail μου αποστείλετε αντίγραφο της ενεργοποίησης με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που χρειάζονται για να κλείσω το ραντεβού μου. Για την ενεργοποίηση αυτή δηλώνω ότι αποδέχομαι τους όρους του Baladeur.gr. Αμέσως μόλις λάβω το αντίγραφο της ενεργοποίησης δεσμεύομαι να κλείσω άμεσα το ραντεβού μου. Γνωρίζω ότι η υλοποίηση της εμπειρίας πρέπει να ολοκληρωθεί εντός του χρονικού διαστήματος της παράτασης που δικαιούμαι λόγω covid-19 και όχι αργότερα. Ο αριθμός του κινητού μου τηλεφώνου είναι: (Γράψτε τον αριθμό του κινητού σας). Τα προσωπικά μου στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν πουθενά αλλού, παρά μόνον για την εξυπηρέτησή μου αναφορικά με το voucher και το ραντεβού μου."


EXTRA 3μηνη ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΙΣΧΥΟΣ με κόστος 20€.
Αν εκτός από τη δωρεάν παράταση ισχύος που έτσι κι αλλιώς παίρνετε λόγω κορωνοϊού, θέλετε επιπλέον και την 3μηνη παράταση ισχύος που ανέκαθεν διατίθεται με κόστος 20€, τότε μπορείτε να την κάνετε με τους εξής τρόπους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε ξαναπάρει 3μηνη παράταση για το ίδιο voucher:

 • Πριν περάσει η ημερομηνία ληξης που αναγράφει το voucher σας κάνετε on-line την παράτασή σας από εδώ
 • Αν έχει λήξει το voucher σας τότε, ΜΟΝΟ εφόσον δεν έχει περάσει και το χρονικό διάστημα της δωρεάν παράτασης που δικαιούστε λόγω covid-19, καταθέστε 20€ σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης, με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και στείλτε μας e-mail στο info@baladeur.gr με τίτλο: "3μηνη παράταση ισχύος με κόστος 20€, Ληγμένου Voucher που ήδη έχει πάρει δωρεάν παράταση ισχύος λόγω covid-19" και με το εξής κείμενο: "Ονομάζομαι: (Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας) και είμαι δικαιούχος του ληγμένου voucher με κωδικό: (Γράψτε τον 15ψήφιο κωδικό του voucher που ξεκινάει από V). Γνωρίζω και αποδέχομαι ότι η διάρκεια ισχύος του συγκεκριμένου voucher παρατάθηκε δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα συνέπιπτε η ισχύς του με το κλείσιμο της επιχείρησης που το εξυπηρετεί (πάροχος). Κατόπιν της κατάθεσης 20€ που ήδη σας έκανα στην Τράπεζα (Γράψτε το όνομα της τράπεζας που καταθέσατε), με την άδειά μου προχωρήσετε σε extra 3μηνη παράταση ισχύος του voucher και απαντώντας σε αυτό το e-mail μου αποστείλετε αντίγραφο της παράτασης με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που χρειάζεται να επισυνάψω στο voucher. Για την παράταση αυτή δηλώνω ότι αποδέχομαι τους όρους του Baladeur.gr. Ο αριθμός του κινητού μου τηλεφώνου είναι: (Γράψτε τον αριθμό του κινητού σας). Τα προσωπικά μου στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν πουθενά αλλού, παρά μόνον για την εξυπηρέτησή μου αναφορικά με την extra παράταση του voucher."

  ALPHA BANK Αριθμός λογαριασμού: 154.00.2320.011810
  IBAN: GR03.0140.1540.1540.0232.0011.810

  Δικαιούχος: Baladeur Ltd, 19 Gounari, 16562, Ano Glyfada, Greece

  EUROBANK Αριθμός λογαριασμού: 0026.0019.5102.0076.4921

  IBAN: GR62.0260.0190.0005.1020.0764.921

  Δικαιούχος: Baladeur Ltd, 19 Gounari, 16562, Ano Glyfada, Greece

 

Είμαστε σε επιφυλακή για τυχόν επέκταση, περιορισμό ή κατάργηση των ανωτέρω, οποιαδήποτε στιγμή, βάσει των εξελίξεων που αλλάζουν διαρκώς τα δεδομένα και με γνώμονα πάντα τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

 

 

Κωδικός πακέτου : 944907c8-4a52-42a6-b2ad-769ee3119869

Δώρα Γάμου 2019

24/05/2019
Πρωτότυπα δώρα γάμου

Η ποιοτικότερη λύση δώρου για νιόπαντρα ζευγάρια!

Από το 2005 έως και σήμερα, τα Δώρα Γάμου Baladeur αποτελούν την ποιοτικότερη λύση δώρου για νιόπαντρα ζευγάρια. Τί καλύτερο από το να τους χαρίσετε τη δυνατότητα να βιώσουν όμορφες εμπειρίες ζωής! Δώρα Εμπειρίας Baladeur. No1 στα δώρα εμπειρίας από το 2005!

Μερικά από τα Best Sellers των δώρων γάμου Baladeur είναι τα εξής:

Και πάνω από 450 άλλες ιδέες για δώρα γάμου, σε συσκευασία δώρου της επιλογής σας ή και με e-mail!

Προσοχή, οι τιμές μπορεί στο μεταξύ να αλλάξουν.

Κωδικός πακέτου : 3d61d1f5-514b-4765-95d1-2e18ae37c867

Δώρα γενεθλίων... για παντοτινούς νέους!

28/02/2019
Πρωτότυπα δώρα γενεθλίων

Καμία άλλη αφορμή για δώρο δεν είναι τόσο σημαντική όσο η ημέρα της γέννησής μας. Το δώρο γενεθλίων είναι ίσως το σημαντικότερο δώρο που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια κάθε χρόνου.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για δώρο μιας πολύ προσωπικής γιορτής προς τιμήν της ίδιας μας της ύπαρξης!  

Τί γίνεται όμως όταν αρχίζουμε να αισθανόμαστε ότι η ημέρα των γενεθλίων δεν είναι παρά η σημαντικότερη υπενθύμιση ότι γερνάμε; Από κάποια ηλικία και μετά, η πραγματικότητα δεν απέχει και πολύ από αυτή τη διαπίστωση. Σε ακραίες μάλιστα περιπτώσεις η ημέρα των γενεθλίων είναι ανεπιθύμητη και προκαλεί ακόμα και την ανάγκη να εξαφανιστούμε από προσώπου γης. Έτσι ίσως καταφέρουμε να αποφύγουμε τα αναρίθμητα τηλέφωνα φίλων, που μας διαβεβαιώνουν ότι η ηλικία μας δεν φαίνεται με τίποτα… Εντάξει, ορισμένοι μπορεί και να το εννοούνε…

Τα δώρα γενεθλίων είναι οι καλύτεροι μαρτυριάρηδες για την ηλικία μας. Για παράδειγμα, άλλο είναι να σου κάνουν δώρο ένα ζευγάρι χειμωνιάτικες παντόφλες και άλλο να σου χαρίσουν ένα δώρο εμπειρίας skydiving ή μια εμπειρία ρομαντικής βόλτας με άλογα στη φύση!... Δώρα εμπειρίας λοιπόν, για όσους είναι ή αισθάνονται νέοι και δραστήριοι! Γιατί όταν σου χαρίζουν ένα δώρο εμπειρίας, ακόμα και μια εμπειρία spa να είναι, αισθάνεσαι ότι όχι μόνο… είσαι, αλλά και δείχνεις νεότερος!...