Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

100% Ανέπαφες Αποστολές Δώρων

18/03/2020
Ανέπαφες Αποστολές Δώρων

Ας γίνουμε όλοι φορείς όμορφων στόχων. Τα δώρα εμπειρίας μας δημιουργούν την προσδοκία των επόμενων όμορφων στιγμών που έρχονται! Χαρίστε θετικά μηνύματα για τη ζωή και τις όμορφες στιγμές της. 

Τα Δώρα Εμπειρίας αποστέλλονται με courier ή ακόμα και στο e-mail των πελατών (άυλα δώρα) χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουμε εμείς τίποτα, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο διασποράς οποιουδήποτε ιού. Ακόμα και οι υλικές συσκευασίες μας στις οποίες μπαίνουν τα vouchers είναι zip close αποστειρωμένες σακούλες όπου μπορεί να μπει ακόμα και φαγητό, ενώ καθημερινά και επανειλημμένως απολυμαίνουμε τους χώρους προετοιμασίας των αποστολών. Οι πελάτες κάνουν ασφαλείς αγορές από το σπίτι τους ή το γραφείο και οι δωρολήπτες τους μπορούν να υλοποιήσουν τις εμπειρίες όποτε θέλουν, σε ασφαλείς περιόδους ισχύος του voucher τους.

Παράταση ισχύος των vouchers. Λόγω κορωνοϊού, όλα τα vouchers, στη λήξη της ισχύος τους, θα παραταθούν δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα συνέπιπτε η ισχύς τους με το κλείσιμο των επιχειρήσεων που τα εξυπηρετούν. Το μέτρο αφορά τα vouchers που εντός της ισχύος τους περιλαμβάνεται χρονικό διάστημα από τις 9 Μαρτίου 2020 έως και την πρώτη ημέρα που θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις των οποίων αναστάλθηκε η λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού.

 

Τρόποι Παραγγελίας

Τρόποι Εξόφλησης

Τρόποι Αποστολής

Συσκευασίες Δώρων

Ευχετήρια Κάρτα

Ιδέες Ευχών

 

 

Κωδικός πακέτου : 2029c6df-d975-4693-8e51-fcc4f87ea628

Δωρεάν παρατάσεις λόγω κορωνοϊού!

16/03/2020
Δωρεάν λόγω κορονοϊού

Λόγω κορωνοϊού, η διάρκεια ισχύος όλων των vouchers παρατείνεται δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα συνέπιπτε η ισχύς τους με το κλείσιμο των επιχειρήσεων που τα εξυπηρετούν. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ενέργεια για αυτήν την παράταση ισχύος.

Το μέτρο αφορά τα vouchers που εντός της διάρκειας ισχύος τους περιλαμβάνεται χρονικό διάστημα από τις 9 Μαρτίου 2020 έως και την πρώτη ημέρα που θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις των οποίων αναστάλθηκε η λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού.

Η ημερομηνία ανοίγματος των επιχειρήσεων θα ανακοινωθεί εδώ μόλις ανακοινωθεί και από την κυβέρνηση.

Η διάρκεια ισχύος κάθε voucher είναι 9 μήνες, εκτός και αν προέρχεται από αλλαγή προηγούμενου voucher. ή ο κάτοχός του έχει αγοράσει την on-line 3μηνη παράταση ισχύος που κοστίζει 20€ και υπάρχει ως δικαίωμα ανεξάρτητα από το κλείσιμο των επιχειρήσεων λόγω covid-19. Κάθε voucher αναγράφει την ημερομηνία στην οποία λήγει η 9μηνη αρχική ισχύς του.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΛΟΓΩ COVID-19

Παράδειγμα 1

Για voucher που εκδόθηκε πριν το κλείσιμο των επιχειρήσεων λόγω covid-19
, με ημερομηνία έκδοσης π.χ. 09/10/2019 και αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης 09/07/2020 (9 μήνες διάρκεια ισχύος) η παράταση που θα πάρει υπολογίζεται ως εξής:

  • Αν οι επιχειρήσεις ανοίξουν μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης, τότε υπολογίζουμε πόσες ημέρες συνέπιπτε η ισχύς του voucher με το διάστημα από τις 09/03/2020 που θεωρούμε ότι έκλεισαν οι επιχειρήσεις έως τις 09/07/2020 που έληγε το voucher και βλέπουμε ότι το maximum της παράτασης που μπορεί να πάρει αυτό το voucher λόγω covid-19 είναι 4 μήνες από την ημέρα που θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις. Αν μάλιστα έχετε αγοράσει και την on-line 3μηνη παράταση ισχύος που κοστίζει 20€, τότε η νέα ημερομηνία λήξης αυτού του voucher θα είναι 7 μήνες μετά από την ημερομηνία που άνοιξαν οι επιχειρήσεις. Η δυνατότητα αγοράς 3μηνης παράτασης ισχύος είναι εφικτή μόνο έως την αρχική αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.
  • Αν οι επιχειρήσεις ανοίξουν πριν από την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης, π.χ. αν οι επιχειρήσεις ανοίξουν στις 09/05/2020, τότε υπολογίζουμε πόσες ημέρες συνέπιπτε η ισχύς του voucher με το διάστημα από τις 09/03/2020 που θεωρούμε ότι έκλεισαν οι επιχειρήσεις έως τις 09/05/2020 που θεωρούμε ότι άνοιξαν οι επιχειρήσεις και βλέπουμε ότι η παράταση που θα πάρει αυτό το voucher λόγω covid-19 είναι 2 μήνες. Η νέα ημερομηνία λήξης αυτού του voucher θα είναι η 09/09/2020. Αν μάλιστα έχετε αγοράσει και την on-line 3μηνη παράταση ισχύος που κοστίζει 20€, τότε η νέα ημερομηνία λήξης αυτού του voucher θα είναι η 09/12/2020. Η δυνατότητα αγοράς 3μηνης παράτασης ισχύος είναι εφικτή μόνο έως την αρχική αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Παράδειγμα 2

Για voucher που εκδόθηκε όσο ήταν κλειστές οι επιχειρήσεις λόγω covid-19
, με ημερομηνία έκδοσης π.χ. 09/04/2020 και αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης 09/01/2021 (9 μήνες διάρκεια ισχύος) η παράταση που θα πάρει υπολογίζεται ως εξής:

  • Αν οι επιχειρήσεις ανοίξουν μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης, π.χ. αν ανοίξουν στις 09/02/2021, τότε όλο το διάστημα που ίσχυε το voucher ήταν κλειστές οι επιχειρήσεις, οπότε η  παράταση που θα πάρει αυτό το voucher είναι 9 μήνες και η νέα ημερομηνία λήξης του θα είναι η 09/11/2021. Αν μάλιστα έχετε αγοράσει και την on-line 3μηνη παράταση ισχύος που κοστίζει 20€, τότε η παράταση που θα πάρει αυτό το voucher είναι 12 μήνες και η νέα ημερομηνία λήξης του θα είναι η 09/02/2022. Η δυνατότητα αγοράς 3μηνης παράτασης ισχύος είναι εφικτή μόνο έως την αρχική αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

  • Αν οι επιχειρήσεις ανοίξουν πριν από την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης, π.χ. αν ανοίξουν στις 09/05/2020, τότε υπολογίζουμε πόσες ημέρες συνέπιπτε η ισχύς του voucher με το διάστημα από τις 09/04/2020 που εκδόθηκε το voucher έως τις 09/05/2020 που θεωρούμε ότι άνοιξαν οι επιχειρήσεις και βλέπουμε ότι η παράταση που θα πάρει αυτό το voucher λόγω covid-19 είναι 1 μήνας από την ημερομηνία λήξης του voucher. Η νέα ημερομηνία λήξης αυτού του voucher θα είναι 09/02/2021. Αν μάλιστα έχετε αγοράσει και την on-line 3μηνη παράταση ισχύος που κοστίζει 20€, τότε η συνολική παράταση που θα πάρει αυτό το voucher είναι 4 μήνες και η νέα ημερομηνία λήξης του θα είναι η 09/05/2021. Η δυνατότητα αγοράς 3μηνης παράτασης ισχύος είναι εφικτή μόνο έως την αρχική αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

 

Είμαστε σε επιφυλακή για τυχόν επέκταση, περιορισμό ή κατάργηση των ανωτέρω, οποιαδήποτε στιγμή, βάσει των εξελίξεων που αλλάζουν διαρκώς τα δεδομένα και με γνώμονα πάντα τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

 

 

Κωδικός πακέτου : 944907c8-4a52-42a6-b2ad-769ee3119869

15ος χρόνος Baladeur.gr!

01/11/2019
Εταιρικοί Πελάτες Baladeur.gr

Το Baladeur.gr διανύει τον 15ο χρόνο λειτουργίας του!

  • Μοναδικοί σε τεχνογνωσία στις εμπειρίες και τα δώρα εμπειρίας από το 2005!
    To Baladeur.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα που έφερε την ιδέα των δώρων εμπειρίας από την Αγγλία, δημιουργώντας ουσιαστικά «σχολή» μιας νέας πρότασης εμπειριών & δώρων για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια του Baladeur.gr έγιναν στις 25/11/2005. Έπειτα από 2 χρόνια λειτουργίας του Baladeur.gr, το 2007 γεννήθηκε ο πρώτος ανταγωνιστής του, το "days4u.gr", το οποίο είχε και αυτό έδρα στην Αθήνα. Από τον επόμενο χρόνο και μετά γεννήθηκαν και άλλοι αξιόλογοι ανταγωνιστές, το "dreamdays.gr" στην Αθήνα, το "clickagift.gr" στη Θεσσαλονίκη και κάποια άλλα μικρότερα καταστήματα δώρων εμπειρίας. Ο ανταγωνισμός συνέβαλλε μεν στην άνοδο του θεσμού των δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα, δεν άντεξε δε στις απαιτήσεις του χώρου. Η παροχή υπηρεσιών δώρων εμπειρίας απαιτεί ιδιαίτερες και ποικίλες γνώσεις, πολυετή πείρα, ξεχωριστές άδειες, ποιοτικές - αποκλειστικές συνεργασίες, διαχείριση ευθυνών και αντιμετώπιση πρωτόγνωρων δυσκολιών για τα ελληνικά δεδομένα, ώστε να μπορεί να εκτελείται νόμιμα, βιώσιμα, με ποιότητα και συνέπεια. Από το 2015 και μετά, το Baladeur.gr είναι και πάλι ο μοναδικός ποιοτικός, καθιερωμένος και μακροβιώσιμος εκπρόσωπος των δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα.
  • Διαρκής εξέλιξη.
    Κάθε χρόνο το Baladeur.gr βελτιώνεται, επεκτείνεται και εμπλουτίζει την γκάμα των πακέτων του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου για πρωτότυπα δώρα, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο τομέα, αυτό της παροχής υπηρεσιών για τη χαρά και τη ζωή, με πρωτογενείς και δευτερογενείς υπηρεσίες για ιδιώτες και εταιρίες, με events, happenings, team building, παρουσιάζοντας πάντα στο πελατολόγιό του με τιμή, από τους απλούς ιδιώτες πελάτες έως και τις μεγαλύτερες εταιρίες πανελλαδικά.

 

 

Κωδικός πακέτου : c6c9f9eb-73b2-47b8-9103-4229ce45ec4e

Δώρα Γάμου 2019

24/05/2019
Πρωτότυπα δώρα γάμου

Η ποιοτικότερη λύση δώρου για νιόπαντρα ζευγάρια!

Από το 2005 έως και σήμερα, τα Δώρα Γάμου Baladeur αποτελούν την ποιοτικότερη λύση δώρου για νιόπαντρα ζευγάρια. Τί καλύτερο από το να τους χαρίσετε τη δυνατότητα να βιώσουν όμορφες εμπειρίες ζωής! Δώρα Εμπειρίας Baladeur. No1 στα δώρα εμπειρίας από το 2005!

Μερικά από τα Best Sellers των δώρων γάμου Baladeur είναι τα εξής:

Και πάνω από 450 άλλες ιδέες για δώρα γάμου, σε συσκευασία δώρου της επιλογής σας ή και με e-mail!

Προσοχή, οι τιμές μπορεί στο μεταξύ να αλλάξουν.

Κωδικός πακέτου : 3d61d1f5-514b-4765-95d1-2e18ae37c867

Δώρα γενεθλίων... για παντοτινούς νέους!

28/02/2019
Πρωτότυπα δώρα γενεθλίων

Καμία άλλη αφορμή για δώρο δεν είναι τόσο σημαντική όσο η ημέρα της γέννησής μας. Το δώρο γενεθλίων είναι ίσως το σημαντικότερο δώρο που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια κάθε χρόνου.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για δώρο μιας πολύ προσωπικής γιορτής προς τιμήν της ίδιας μας της ύπαρξης!  

Τί γίνεται όμως όταν αρχίζουμε να αισθανόμαστε ότι η ημέρα των γενεθλίων δεν είναι παρά η σημαντικότερη υπενθύμιση ότι γερνάμε; Από κάποια ηλικία και μετά, η πραγματικότητα δεν απέχει και πολύ από αυτή τη διαπίστωση. Σε ακραίες μάλιστα περιπτώσεις η ημέρα των γενεθλίων είναι ανεπιθύμητη και προκαλεί ακόμα και την ανάγκη να εξαφανιστούμε από προσώπου γης. Έτσι ίσως καταφέρουμε να αποφύγουμε τα αναρίθμητα τηλέφωνα φίλων, που μας διαβεβαιώνουν ότι η ηλικία μας δεν φαίνεται με τίποτα… Εντάξει, ορισμένοι μπορεί και να το εννοούνε…

Τα δώρα γενεθλίων είναι οι καλύτεροι μαρτυριάρηδες για την ηλικία μας. Για παράδειγμα, άλλο είναι να σου κάνουν δώρο ένα ζευγάρι χειμωνιάτικες παντόφλες και άλλο να σου χαρίσουν ένα δώρο εμπειρίας skydiving ή μια εμπειρία ρομαντικής βόλτας με άλογα στη φύση!... Δώρα εμπειρίας λοιπόν, για όσους είναι ή αισθάνονται νέοι και δραστήριοι! Γιατί όταν σου χαρίζουν ένα δώρο εμπειρίας, ακόμα και μια εμπειρία spa να είναι, αισθάνεσαι ότι όχι μόνο… είσαι, αλλά και δείχνεις νεότερος!...